beng89 Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 as vrea si daca se poate codu sursa pt un mai bomber html sau php sa il pun pe un host de unde sa se poata trimite un nr de mailuri victimei Quote
darkyndy Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 In primul rand sper sa nu iti dea nimeni acest cod, in al doilea rand daca o sa reusesti sa faci rost de un asemenea script si il vei pune pe un server, apoi il pui la treaba ai sanse ca sa fie apoi filtrat serverul de pe care trimiti mail. Mai pe scurt, trimiti 1000 de mailuri la x@yahoo.com de de xhost.ro dupa ceva timp orice mail trimis de pe serverul de mail al xhost.ro vor ajunge in Bulk.PS: xhost.ro a fost ca exemplu, nu in scopuri publicitare, daca este modificati (adminii) in altceva.. Quote
cyberking Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 e simplu invata php si eu am vrut asa ceva dar pana nu am invatat cat de cat un pic de php nu am rezolvat nimikasa ceva nu da nimeni ! Quote
sawyer Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 bleah, eu nu as zice ca php mailerul e problema daca vrei pot sa te ajut eu, dar problema e serverul, greu gasesti un server care sa trimita in inbox. ti`as recomanda darkmailer, scanezi smtp`uri si ai noroc mai mare poate fiecare cu ce poate, sau un root :-) Quote
the_branch Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 daca foloseai search sigur gaseai uita-te la sectiunea tutoriale: am postat eu cum sa faci un mailbomber in php acum apuca-te de treaba si spammeaza Quote
0x0 Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 e simplu invata php nu e chiar asa de simplu .. sau tu o spui din experienta ? :shock: ai studiat tu php sa poti spune ca e simplu ? eu nu cred ca e asa de simplu php .. dar daca tu spui Quote
cyberking Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 nu prea imi place doar sa vb aiurea eu nu fac php la liceu dar sper da fac la faculta ...img30.picoodle.com/img/img30/4/2/25/f_81m_15d8520.jpgmg33.picoodle.com/img/img33/4/2/25/f_82m_6a350f0.jpgpui u h t t p : // inainte de img ( inca nu am 3 posturi )credite pt carte profu meu de infosper sa te ajute pe xhost ajung in inbox daca sti cum sa faci scriptu ...sfat nu i da upload de acasa Quote
hellhacker2 Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 doar nu crezi ca vin la tine acasa iti inchid contul si gata :wink:cel mai bine dai 7$/an pentru un domeniu si atunci pana te plictisesti poti sa tot trimiti mail-uri :twisted: Quote
-VIP-SoftKill Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 doar nu crezi ca vin la tine acasa :P iti inchid contul si gata :wink:cel mai bine dai 7$/an pentru un domeniu si atunci pana te plictisesti poti sa tot trimiti mail-uri :twisted:Sigurantza inainte de toate! )se gaseste si sub 7$ Quote
hellhacker2 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 se gaseste si mai ieftin cum ai zis dar eu m-am obisnuit cu o anumita firma care stiu ca ii buna Quote
wtf Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Cine se pricepe la scanat porturi sa imi dea un PM si am sa impart cu el Mail bomber`u:lol: Edited March 2, 2013 by wtf Quote
phreak Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Daca n'ai nimic nou de adaugat, cauta pa google ca sunt forumuri ce discuta desenele animateai grija ca poa se ia kenpachi de tine Quote
sckypp Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 sunt nou pe forum..legat de aceasta problema....tocmai azi miam facut o mie de draci...cineva mia facut o farsa cred ca am primit vreo 8000 de mailuri..am crizat se poate stopa asta???...help me...sau pot vedea cine mia facut asta? Quote
QuicKKiLL.exe Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Lasatil oameni buni daca el a ales acest drum uite aici planet-source-code.com Treaba ta eu nu ti`ash recomanda sa te apucy de Llaming Quote