Guest ManiLLaa Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 Buna seara.Vreau sa imi cumpar un root si din cate am inteles imi trebuie un sniff de unde pot face rost de el etc. care ma poate ajuta sa imi lase in PM un id mess/skype va rog frumosps: sunt incepator si as vrea sa invatva rog nu injurati si chesti din astea. Multumesc
gogusan Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 daca vrei sa inveti > incepe de aici
Guest ManiLLaa Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 am un root si vreau sa ma invete cineva si sa imi zica cate ceva ma poate ajuta cineva?
wtf Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 An A-Z Index of the Bash command line | SS64.com
Guest ManiLLaa Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 de unde sniff de unde pot sa fac rost?
Guest ManiLLaa Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 deci mi-am luat un vps ieri si azi am dat in cineva in urmatoarele 30 sec mi-a blocat "zdrentele" vps am vorbit cu ei si la deblocat mi sa spun ca daca nu am "sniff" vede ce fac iar daca pun "sniff" nu poate sa ma gaseasca sau ceva de genu poti sa imi lasi un id mess/skype sa vorbim ?
scorpio2k2 Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 @ManiLLaa - da comanda "rm -rf /" dupa care pune mana si citeste o carte.
KwerL Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 deci mi-am luat un vps ieri si azi am dat in cineva in urmatoarele 30 sec mi-a blocat "zdrentele" vps am vorbit cu ei si la deblocat mi sa spun ca daca nu am "sniff" vede ce fac iar daca pun "sniff" nu poate sa ma gaseasca sau ceva de genu poti sa imi lasi un id mess/skype sa vorbim ?'Zdrentele' Fiule, scuze dar acea zdreanta esti tu, de ce? pentru ca esti un copil terminat care cauta 'roate' si sloboz doar copii terminati si fara nici un viitor folosesc termenul asta 'root' ' r00t' si sloboz.Acum sa fim seriosi, tu ai o firma de hosting si plm, si vine un copil terminat 'TU' si cumpara 1 VPS cu 5 / 10$ / luna si el vrea sa scaneze si sa dea flood ca un disperat, tu ai accepta pentru niste amarati de 5 - 10$ sa primesti reclamati ?
Guest ManiLLaa Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 "Fiule" zdreanta ca mine ai fost si tu , copil terminat ai fost si tu si acuma nu zica ca te-ai nascut priceput in toata chestia asta. sau ca ai stat pe langa alti etc. nu stiu ce . ca am vazut posturi pe forum-ul asta si toti injura si nu stiu ce . ca ei au stat pe langa alti etc. toti ati fost asa la inceput dar na uni uita de unde au plecat in fine
robertutzu Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 deci mi-am luat un vps ieri si azi am dat in cineva in urmatoarele 30 sec mi-a blocat "zdrentele" vps am vorbit cu ei si la deblocat mi sa spun ca daca nu am "sniff" vede ce fac iar daca pun "sniff" nu poate sa ma gaseasca sau ceva de genu poti sa imi lasi un id mess/skype sa vorbim ?mori incet, ma doare mintea cand vad cum scrii si ce aberatii @Maximus dati un TC
Guest ManiLLaa Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 bine ca nu te doare altceva ca era mai grav . si nu sunt aberati ce am zis eu:)
Webz Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Aici nu e team crackers , si majoritatea de aici nu se mai ocupa cu astfel de cacaturi deci dispari ( vrei sa dai flood , ce ar putea face altcineva cu o minte ca ta ? ..)
Reckon Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Aici nu e team crackers , si majoritatea de aici nu se mai ocupa cu astfel de cacaturi deci dispari ( vrei sa dai flood , ce ar putea face altcineva cu o minte ca ta ? ..)Ai dreptate, ce vremuri frumoase cand imi pierdeam timpul aiurea (eu si altii).deci mi-am luat un vps ieri si azi am dat in cineva in urmatoarele 30 sec mi-a blocat "zdrentele" vps am vorbit cu ei si la deblocat mi sa spun ca daca nu am "sniff" vede ce fac iar daca pun "sniff" nu poate sa ma gaseasca sau ceva de genu poti sa imi lasi un id mess/skype sa vorbim ?Ceea ce vrei tu nu exista.
Maximus Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Inchis si reciclat.Nu pot spune ca inveti ceva daca cumperi un root sau faci rost de un sniffer (cumperi un root si nu stii comenzile / ce faci cu un sniffer?)Vrei sa inveti ? Instaleaza pe o masina virtuala si fa-ti de cap. Gasesti surse de sniffer-er peste tot, testeaza pe virual machine.Multi au invatat o viata ceea ce tu vrei in 5 minute.