stresulicy Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Free 27 USD for new account. 20 USD must use in 30 Days and 7 USD no limit time use.Then login and share and follow with Twitter, you will have more 2 USD free. Total 7 usd for free.If you can’t add credit card, you must pay at minimum 5 usd with paypal to have 7 usd free.PROMOCODE: SSDVPSOfera si Vps cu Windows server 2012Link:https://vultr.comLink Reff:SSD VPS Servers, Cloud Servers and Cloud Hosting by Vultr - Vultr.com Quote
stephi Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 destul de buni ! dar la alea cu multe procesoare ... au servere doar in US ! nu si EU ! Quote
stresulicy Posted February 22, 2015 Author Report Posted February 22, 2015 I-ai folosit tu pe ??tia?ii folosesc de o sapt, si pana acum mi-au intrecut toate asteptarile..windows-ul si se pare ca pe ssd-ul ruleaza ca uns restul nu am probabat dar pe net sunt numai cuvinte de lauda despre ei ! Quote
stephi Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 ah ... si apropo si la plata e misto ... sistem credit ... INSERT COIN ! + ca am deschis un ticket de help si mi.a raspuns un conational de`al nostru Quote
nein Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Mie nu mi-o pl?cut la ei , luna urm?toare am avut la ei -1$ nu o fost o problema dar mi-o luat din PayPal f?r? nici o aprobare nimic .. Quote
stresulicy Posted February 22, 2015 Author Report Posted February 22, 2015 Mie nu mi-o pl?cut la ei , luna urm?toare am avut la ei -1$ nu o fost o problema dar mi-o luat din PayPal f?r? nici o aprobare nimic ..pai nu degeaba ai in pp otiunea accea cu plati pre-aprobate unde poti selecta care plati sa fie aprobate automat si care nu. Quote
niku_112 Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Mie nu mi-o pl?cut la ei , luna urm?toare am avut la ei -1$ nu o fost o problema dar mi-o luat din PayPal f?r? nici o aprobare nimic ..bravo man...gindesti original....esti foarte tare!!!! :D Quote