RubiK Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Salut rst mi-a zis un prieten cum pot face si eu 5$ pe zi , stau doar 3-4 ore maxim sa fac atat , daca stati mai mult puteti face si mai mult. Este un site unde pot da like-uri la pagini pe facebook, la comentarii, google +1, vizionari pe yt si multe altele. Acesta este site cu ref meu: Free Facebook Likes - Facebook Like Exchange - Like4.ussi fara ref Home - Like4.us . Eu am transferat ieri 5 euro facuti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0k0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 arata o dovada de plata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubiK Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 nu am dovada , dar daca nu crezi asta e la urmatoarea tranzactie care o voi face iti fac print acolo la site si iti dau pm sau aici ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neapuiu Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 pana nu arati o dovada de plata,mailu de la ei primit nu se baga nimeni...nu tine cu vrajeli d astea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 de ce sa te chinui sa castigi 1$ / ora cand poti invata ceva util (securitate/newtorking/programare/content writing etc)si sa castigi incepand de la 10 euro pe ora minim? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 lenea omoara practica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMoN23 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Coaie, daca tot spui ca ieri ai scos 5$ de ce nu pui acea dovada? fa print la paypalul tau, ca iti arata toate tranzactie etc. Deci iti arata ca ai primit 5$ si de la cine, oricum eu totusi cred ca e scam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Scam nu e, e ceva cum e si fanporfan.com, stai 10 mii de ani sa castigi 100€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp112 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 LA MUNCA NU MAI VISATI la bani cazuti din cer ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 10$ / zi => 300$ pe luna.Mai bine te angajezi la Carrefour. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss_f18 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Salut rst mi-a zis un prieten cum pot face si eu 5$ pe zi , stau doar 3-4 ore maxim sa fac atat , daca stati mai mult puteti face si mai mult. Este un site unde pot da like-uri la pagini pe facebook, la comentarii, google +1, vizionari pe yt si multe altele. Acesta este site cu ref meu: Free Facebook Likes - Facebook Like Exchange - Like4.ussi fara ref Home - Like4.us . Eu am transferat ieri 5 euro facuti !In cate ore ai facut tu astia 5$? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carter2408 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Poate vrei sa spui zile faci 5$ !!! Pe un astfel de site mai mult de 1 $ pe zi nu ai cum sa castigi si asta cu botii..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfUniqe Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 e chiar asa greu sa pui un screenshot cu tranzactia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...