Twiff Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 (edited) Parea ok baiatul... Am inteles ca a avut probleme sau alte lucruri personale. Am facut plata pe 10 februarie pentru un SMTP scanner (800 lei) si nu am primit nimic inca. Am crezut ca e serios dar defiecare data imi spunea ca vorbim in 1-2 h si tot vorbeam... Daca e nevoie pot dovedii si existenta cupoanelor de paysafe pe care se revad in conversatia de pe skype. @Nytro Edited March 5, 2015 by Twiff
awnly3jhc2g Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 din conversatiile mele cu el, nenea e ok.stiu si eu ca are niste probleme persoane de ceva timp.sigur nu e scam, dar e bine ca ai anuntat aici, ca sigur cineva o s ail traga de urechi (atentie).sigur ai sa primesti pentru ce ai platit, deci nu iti face griji orice ar fi.
mataky Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 A fost si el ridicat pt 24h, ce credea ca tine o vesnicie.Totul se plateste mai devereme sau mai tarziu.
Byte-ul Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 A fost si el ridicat pt 24h, ce credea ca tine o vesnicie.Totul se plateste mai devereme sau mai tarziu.Ce a facut Elohim de l-au ridicat?
Reckon2 Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ce a facut Elohim de l-au ridicat?Elohim o futut-o pa mata-n gura de lo ridicat, asta e. @Twiff stai linistit, Elohim nu e un om rau, vei primi pentru ce ai platit, are o perioada nasoala si nu poate sta mult pe internet.
Twiff Posted March 5, 2015 Author Report Posted March 5, 2015 Ok inteleg deci vad ca multe persoane mi-au spus asta. Am sa mai astept si vedem. TC .
malsploit Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Asteptam o veste si de la el. Pana atunci o sa inchidem thread-ul ca strange mult off-topic.
aelius Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Are probleme in familie (un deces, etc), probabil mai multe pe cap. Nu e tepar omu.