BogdanNBV Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Cei care aveti probleme cu numarul de telefon, trebuie sa introduceti un numar de telefon fix, doar cel de fix este necesar(are steluta rosie). Eu am introdus numarul de acasa cu 2 cifre schimbate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2gzone Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Ati luat de acolo eu am contul da nu reusesc sa folosesc vps ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
middleftw Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Ce dumnezeu ati scris la nr de tel ca nimic nu mergeEdit: nu mai conteaza am pus un numar din alta tara. Edited March 7, 2015 by middleftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jokerx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Thnx UP ... A mers sa iau cu nr. de fr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
schiopu92 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Super, Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clive Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Nici eu nu am primit datele de la vps, nici la ei pe site nici pe mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYANCS1 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Eu le-am primit instant pe mail.Dar dupa un refresh mi-a parut si in panel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinoo Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Primesc 50 mail-uri pe zi de la acel site de unde am primit vps-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 nici pana acum nu am primit datele / sau sa apara pe panel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clive Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 La fel primesc si eu mail-uri, dar datele nici acuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ceva detalii despre VPS poate da cineva? Exceptand faptul ca e Linux.VPS nu inseamna ca foloseste neaparat linux, poate folosi si windows ( Virtual private server - Wikipedia, the free encyclopedia ) mai multe detalii gasesti acolo.On:// Comandat, astept sa primesc datele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metasploit2015 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Eu am m-am inregistrat am primit vreo 30 de mailuri de la ei numai cu datele nu am primit o.O! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Pai logic ca nu primiti confirmari, cand au auzit copii jucatori de Counter Strike 1.6 si Metin ca se dau vps-uri moka si-au facut 3000 de conturi. Din intamplare am primit un email pentru ca am fost adaugat intr-un sir de discutie si era acolo un inapt care mai mult ca sigur era roman, avea un email de genul: disked_crysti sau asa ceva si scria intr-o engleza pocita: El: "Your VPS's IP are usable to install Counter-Strikes redirects to redirect players to a server?"Suportul: "Don't use this VPS if you don't know what you are doing."El: "I know what I'm doing, but I asked you IF YOUR kind of VPS its good for what I'm trying to do." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYANCS1 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Eu nu am mai primit niciun mail decat cu expirarea lui , nu este permanent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Pai logic ca nu primiti confirmari, cand au auzit copii jucatori de Counter Strike 1.6 si Metin ca se dau vps-uri moka si-au facut 3000 de conturi. Din intamplare am primit un email pentru ca am fost adaugat intr-un sir de discutie si era acolo un inapt care mai mult ca sigur era roman, avea un email de genul: disked_crysti sau asa ceva si scria intr-o engleza pocita: El: "Your VPS's IP are usable to install Counter-Strikes redirects to redirect players to a server?"Suportul: "Don't use this VPS if you don't know what you are doing."El: "I know what I'm doing, but I asked you IF YOUR kind of VPS its good for what I'm trying to do."eXtreamCS.com - LoginCristian Leonte pe fb, ratati ce poti sa le faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo.amb13 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Am pus la Mobil nr de mobil e bun la telephone pun orice si e invalid cu tot cu prefixBaga numaru asta ca merge +33328909287 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tested Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 10x am facut si eu cont . si pot spune ca merge cu orice numar din tara de unde aplici , nu cere confirmare telefonica , trebuie doar sa bagati nr exemplu +04 0764 89 89 89 daca nu pui + nu o sa poti trece mai departe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amkulcsar Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 salut,stie cineva acest free vps cat tine? lifetime/un an/o luna/7 zile/o zi? multuymesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celerio Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Din ce am observat, doar 1 luna. Nu se poate reinnoi. Oricum util. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...