anoxdox Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 (edited) Salut, Am crypter 100% FUD (nu il postez ca daca o fac in maxim 2 zile sa dus) daca ai nevoie sa iti crypez ceve pm si te ajut.PS: Nu eram sigur unde sa-l postez. Edited March 7, 2015 by anoxdox
Rickets Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Sigur ca da. Ne dai un cacat bindat cu stealerul/botul tau, eventual sa devenim si sclavii tai daca tot ne-ai "ajutat".
KhiZaRix Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 (edited) Cum am mai precizat in alt post care a fost sters , Daca il pui frumos cu un SIGGGGY si cu o parola cryptata , nu toti copii de 14 ani o sa puna mana pe el ... Edited March 7, 2015 by KhiZaRix
anoxdox Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 (edited) Nu dar o sa se gasesca ceva destept sa il urce pe virusscan..etc, si sa dus pe pl. Daca integi ce vreau sa zicnu am nevoie sa te fac "sclavul" meu ( cum o zici tu lol ) am destuii "sclavii". Faza e ca vreau sa fac si eu ceva pt situ asta ca de cand sunt pe aici nu am facut nimic. In fine ori cum nu ma intereseaza parerea ta lol. Pace Edited March 7, 2015 by Usr6 2 x post
vex0r Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Macar da-ne un tutorial pentru decriptarea limbajului tau. No offence!Anyway, oamenii nu prea cred ca vor sa iti dea tie fisierele lor sa le cryptezi, cel mai bine e sa le dai crypter-ul celor care au un numar considerabil de posturi, la cerere, prin pm, ca doar acele persoane stiu ca un crypter fud nu se scaneaza pe VT si vor crypta cu cap zic eu.Daca tot vrei sa faci ceva util, altfel nu prea cred ca o sa poti ajuta comunitatea, ii ajuti doar pe putoii care vor conturi steam si metin.
anoxdox Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 si ce faci cu crypterul daca ti'l dau tie ..? Te uiti la el..? Cryperul il platesc eu in fiecare luna si nu merge numai pe un singur IP, daca il folosesc pe alt IP imi blocheaza contul automat. De asta nu are rost sa il postez sau nu pot sa il dau ...
Shinoo Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Stiam ca se zice CRYPTEZ nu "crypez". Il poti pune si aici, cu o parola "crypata".
anoxdox Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Da vina mea am uitat o litera. Daca citesti mai sus iti dai seama de ce nu il pun aici
Rickets Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 si ce faci cu crypterul daca ti'l dau tie ..? Te uiti la el..? Cryperul il platesc eu in fiecare luna si nu merge numai pe un singur IP, daca il folosesc pe alt IP imi blocheaza contul automat. De asta nu are rost sa il postez sau nu pot sa il dau ...Hai ma puiu', lasa balariile astea ca nu suntem toti in clasa a 5-a. Daca ai vrea intr-adevar sa faci ceva, ai face un tool/script, ajuta pe cineva, etc.
metasploit2015 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Hai ma puiu', lasa balariile astea ca nu suntem toti in clasa a 5-a. Daca ai vrea intr-adevar sa faci ceva, ai face un tool/script, ajuta pe cineva, etc.Ba, dar tu suferi la greu? M-am uitat la pagina de dislike 10 dislike consecutive numai de la tine, cine te crezi tu? Mai prost de atat poti fi? El macar atat face dar tu ai facut ceva? //MXYZ DE CACAT//decripteaza semnatura
Rickets Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 (edited) Ba, dar tu suferi la greu? M-am uitat la pagina de dislike 10 dislike consecutive numai de la tine, cine te crezi tu? Mai prost de atat poti fi? El macar atat face dar tu ai facut ceva? //MXYZ DE CACAT//decripteaza semnatura1. Esti un specimen de avorton vorbitor, gunoiule.2. MYXZ nu e al meu, dar ai venit sa vorbesti despre el ca si cum ar fi un site de metinari, dar in realitate e un tracker bun.3. De decriptat sa o decripteze mami tau.Cineva sa il baneze pe ratatul asta care se crede h4x0r l33t. Edited March 7, 2015 by Rickets
malsploit Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 @metasploit2015 si @Rickets ati primit cate un cartonas rosu. Cine are nevoie de serviciile OP, il poate contacta prin mesaj privat.V-am modificat semnaturile amandurora. Nu fiti copii!