Molo.Interlopul Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 V? ofer acest trial de 120 secunde ca s? v? pica?i prieteni,etc. Connection Stresser - Dashboard Quote
Kalashnikov. Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania. Quote
metasploit2015 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Kalashnikov. said: Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania.Cine crezi ca o sa faca asa ceva? Crezi ca cineva se gandeste la tara asta cand face lucrurile astea? Quote
Reckon2 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Kalashnikov. said: Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania.Deja ti-ai luat flud pe domeniu si pe IP? Quote
Kalashnikov. Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Iar ne trezim cu copii peste noapte care dau flood => prostie => dau de belele copii.In loc sa faci ceva care ar ajuta cu adevarat, tu le dai jucarii la copii. Probabil cineva de sus ne vrea prosti.Nu, nu mi-am luat flood. Bine ca nu te am in lista shadowe . Quote
mark0 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Mie nu mi-a mers, am testat pe un site si nici n-a scartait. Quote
z4rk Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 (edited) E bun. Mai era si ipstresser.com care te lasa 5 minute parca, nu mai stiu exact cat.//EDIT: Acum am vazut ca asta nu e limitat ca ipstresser care ma lasa 5 minute dar o data pe luna doar. Asta dupa alea 2 minute poti incepe iar si iar pana te saturi. Edited March 8, 2015 by z4rk Quote