Molo.Interlopul Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 V? ofer acest trial de 120 secunde ca s? v? pica?i prieteni,etc. Connection Stresser - Dashboard Quote
Kalashnikov. Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania. Quote
metasploit2015 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania.Cine crezi ca o sa faca asa ceva? Crezi ca cineva se gandeste la tara asta cand face lucrurile astea? Quote
Reckon2 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Pune te rog restrictie pe domeniile .ro si ip-urile de Romania.Deja ti-ai luat flud pe domeniu si pe IP? Quote
Kalashnikov. Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Iar ne trezim cu copii peste noapte care dau flood => prostie => dau de belele copii.In loc sa faci ceva care ar ajuta cu adevarat, tu le dai jucarii la copii. Probabil cineva de sus ne vrea prosti.Nu, nu mi-am luat flood. Bine ca nu te am in lista shadowe . Quote
mark0 Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Mie nu mi-a mers, am testat pe un site si nici n-a scartait. Quote
z4rk Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 (edited) E bun. Mai era si ipstresser.com care te lasa 5 minute parca, nu mai stiu exact cat.//EDIT: Acum am vazut ca asta nu e limitat ca ipstresser care ma lasa 5 minute dar o data pe luna doar. Asta dupa alea 2 minute poti incepe iar si iar pana te saturi. Edited March 8, 2015 by z4rk Quote