CrazyNET Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Screen TurnOff:Exe: Download HereVB 6 [source]: Download HereScreen TurnOff 2.0Exe:Download HereVB 6 [source]: Download Here , Mirror 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Stii ce ar fi fain ? Sa ii poti pune optiune in cat timp sa se stinga . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Nu mai posta lucruri fara folos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Nu mai posta lucruri fara folos.mai fara folos ar fi postul tau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Sa postezi un program care executa shutdown -s si -r , mi se pare cam banal pentru nivelul acestui forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÐÒ& Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Hai nu fii rau..totusi ce nivel are acest forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Stii ce ar fi fain ? Sa ii poti pune optiune in cat timp sa se stinga .mie mi se pare o idee buna acum lucrez la ce ai spus tu deci o sa fie o versiune 2.0 (am gasit si un modul pe net care ma ajuta ff mult ms de idee Vhaerun) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 hai, e un exemplu de executabil, si cod sursa pentru invatacei. Unii mai prind visual basic si altii chiar nu stiu sa faca un shortcut/bat, e chiar util pentru multi care innebunesc daca nu au pe desktop link la tot ce le trebuie. (la cat m-am chinuit sa o invat pe soacra-mea sa dea shutdown cu STEAG-U-S-ENTER in windows98 imi pare rau ca nu aveam atunci un astfel de program)EDIT: :idea: daca e sa se stinga dupa 2 ore e buna o interfata kid-style sa-ti trimita copilu la fotbal daca a stat destul pe hi5 pentru ziua respectiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 N-am treaba cu programu si ce face el , da nu aici ii locul ,sunt atatea forumuri unde isi poate arata talentu` de "programator " . De aia sunt vorbe ca ce "nivel are forumul " , pai daca toti posteaza bat-uri si programare care iti inchid pc-ul si alte asemenea , normal ca badea Ion care viziteaza forum citeste 2-3 posturi se lamureste si pleaca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 totusi topicul se cheama programare deci isi are locul. Mai ales ca pune si cod sursa.Si imi place ideea cu stingerea dupa un timp. Hai sa nu descurajam omu'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 N-am treaba cu programu si ce face el , da nu aici ii locul ,sunt atatea forumuri unde isi poate arata talentu` de "programator " . De aia sunt vorbe ca ce "nivel are forumul " , pai daca toti posteaza bat-uri si programare care iti inchid pc-ul si alte asemenea , normal ca badea Ion care viziteaza forum citeste 2-3 posturi se lamureste si pleaca .prin acest post nu am vrut sa imi arat talentul de programator si recunosc ca nu ma cred bun deloc, ci doar sa ajut pe altii care stiu VB cu o sursa o mai modifica, fac si ei ceva cu ea si te rog nu mai face offtopic ...si badea Ion daca nu stie programare sau nu e curios nu il obliga nimeni sa viziteze topicul acesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Stii ce ar fi fain ? Sa ii poti pune optiune in cat timp sa se stinga .mie mi se pare o idee buna acum lucrez la ce ai spus tu deci o sa fie o versiune 2.0 (am gasit si un modul pe net care ma ajuta ff mult ms de idee Vhaerun)Sper ca tu glumeai cand ai zis de modulul ala . Fii serios , modul pt. o chestie asa simpla ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Sper ca tu glumeai cand ai zis de modulul ala . Fii serios , modul pt. o chestie asa simpla ? Daca iei sursa vezi ca este acel modul mie mi s-a parut mai usor cu acel modul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 gj bravo crazy frumos program !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanw4 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 eu nu inteleg ce trebe pus acolo ora la care sa se stinga sau in cat timp sa se stinga 1 ora 2 minute 3 secunde nu imi merge un mic ajutor va rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 eu nu inteleg ce trebe pus acolo ora la care sa se stinga sau in cat timp sa se stinga 1 ora 2 minute 3 secunde nu imi merge un mic ajutor va rogversiunea a2-a nu merge incerca sa o refac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanw4 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ok ms sa ma anunti cand o gati ca am nevoie de programel, te rog sa ne anunti cand termini programelu ca am mare nevoie de el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 acolo este pentru autoshutdown adica sa se inchida singur la un interval de minute,ore,secunde sper ca ti-am fost de folos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ok ms sa ma anunti cand o gati ca am nevoie de programel, te rog sa ne anunti cand termini programelu ca am mare nevoie de elcoaie...da-te-n sloboz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrNjord Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ti-a furat avataru:))scz de off-topic...n-am putut sa ma abtizinon-topic...mie mi se pare destul de folositor un astfel de program (versiunea 2.0)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanw4 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ok ms sa ma anunti cand o gati ca am nevoie de programel, te rog sa ne anunti cand termini programelu ca am mare nevoie de elcoaie...da-te-n sloboz!nu era nevoie sa ma injuri copile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 rog un moderator sa ii dea un warn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanw4 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 rog un moderator sa ii dea un warnCui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Mai, ce sa zic bravo (daca esti la inceput) ... da vezi ca sunt multe astfel de programe gata facute cu tot cu surse, daca l-ai facut de la 0 e bine ca asa mai inveti cate ceva.. -----------------------------si acum fac public "PROGRAMUL DE HACK NUMARUL 1 IN ROMANIA" , adica codul sursa.. @echo off&title Program de HAK.. &color a&set /p oramasii=Scrie ora la care sa se stinga carutza: at.exe %oramasii% /interactive shutdown.exe -s -t 00>nul&@echo carutza se opreste la ora: %oramasii%&pause>nulvedeti sa nu il mai dati la nimeni... hai ma ca glumeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gece_mavisii Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 link killll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...