Jump to content
quadxenon

Conturi multiple Aerosol

Recommended Posts

Posted

Pe Aerosol de ce il lasati sa aiba conturi multiple? Am luat de vreo 7-8 ori -Rep cu acelasi mesaj , in threadurile lui. Nu ca m-ar durea in pula de Rep,nu dau 2 bani, dar asa ca fapt divers,pentru el nu se pune regula aia?Sau macar spuneti cine e de il pupati atata in fund.Avea contul din 2011 si i l-ati pus cu join 2006.Nu mai stau sa caut threadul , dar pt Matt cand posta stiri ati facut poll sa nu mai faca copy/paste si i-ati interzis sa mai posteze stiri.

• Upvote 1
Posted (edited)

@Kronzy de ce dati ma rep la om :))

Poveste Join Date:

Aveam cont din 2006 cu cateva posturi, numele pe care am inceput sa-l folosesc prin 2010 este Aerosol asa ca am vrut sa imi schimb numele pe contul ala ( dar doar V.I.P. aveau dreptul sa isi schimbe numele, asa ca mi-a sters contul acela si mi-a modificat la aceste in 2006 )

Sper ca te-ai lamurit.

Edited by Aerosol
Posted
@quadxenon ti-am dat eu rep- ( asta insemnand 18 puncte ) :)) daca ti-au mai dat si altii asta nu e treaba mea.

demonstraza ca aceste acuzatii sunt fondate.

Cat despre join date poveste lunga nu are rost sa iti explic tie.

Rog un Admin / Mod sa dea TC. :))

Iti dai seama ce coincidenta sa imi dea -Rep cu acelasi mesaj doar in threadurile in care am spus ceva de tine ?

Posted

Nu prea e corect ce se intampla. Toti adminii avem rep power 10, aerosol vad ca avea 18 si da cu "-18" la oameni. A dat de doua ori lui quadxenon.

De asemenea, parca e inteles si cu copilul ala de Kronzy. Ati facut team, ce carici.

Ban o saptamana atat pentru Kronzy cat si pentru Aerosol. Eu cred ca prea v-ati luat nasul la purtare si ati inceput sa cersiti atentie.

Posted

@user. , parerea mea e ca mai bine ii stergi datele personale, ca are results pe google cu datele alea in circumstante nu prea favorabile.Daca e sa pice cu cacaturi,lasa sa pice singur. De faptul ca userul 1488 e tot el stim mai multi.

Posted (edited)
//

Ceea ce scrisese @Kronzy este un carder pus pe tepe cu foarte multe conturi pe forum. In plus toate informatiile sunt publice, au fost extrase din posturile pe care le-a facut aici si pe alte forumuri (din pacate pentru el, unele de carding - vezi altenen. c o m). Esti prost si fudul, stai acasa! Daca iesi in fata, te lovesti la ceas!

kronZy @ RST aka kron @ HY aka RoKH @ HY @ RST aka 321 @ RST aka 1488 @ RST YM: s_sonic86@yahoo.com ; pasal39@yahoo.com

Skype: badboy_hacker17 GMail: kronzyalin@gmail.com ICQ: 698551938

YM: root.kronzy@yahoo.com Jabber: kronzy1337@jabber.ru

badboy17 @ RST Jabber: badboy17@jabber.ru ICQ: 698551938 YM: badboy_hacker17@yahoo.com

Castiel @ RST YM: pasal39@yahoo.com

Si sincer faci grosolanii d-astea ? Intri pe toate, folosind masini virtuale, proxies si VPN ca sa dai -rep si dislike ? De pe unu te certi, de pe altu faci copy-paste-uri, de pe altu vinzi chestii...Unde am ajuns si incotro se indreapta forumul asta?

Edited by bleg
Posted
Ceea ce scrisese @Kronzy este un carder pus pe tepe cu foarte multe conturi pe forum. In plus toate informatiile sunt publice, au fost extrase din posturile pe care le-a facut aici si pe alte forumuri (din pacate pentru el, unele de carding - vezi altenen. c o m). Esti prost si fudul, stai acasa! Daca iesi in fata, te lovesti la ceas!

kronZy @ RST aka kron @ HY aka RoKH @ HY @ RST aka 321 @ RST aka 1488 @ RST YM: s_sonic86@yahoo.com ; pasal39@yahoo.com

Skype: badboy_hacker17 GMail: kronzyalin@gmail.com ICQ: 698551938

YM: root.kronzy@yahoo.com Jabber: kronzy1337@jabber.ru

badboy17 @ RST Jabber: badboy17@jabber.ru ICQ: 698551938 YM: badboy_hacker17@yahoo.com

Castiel @ RST YM: pasal39@yahoo.com

Si sincer faci grosolanii d-astea ? Intri pe toate, folosind masini virtuale, proxies si VPN ca sa dai -rep si dislike ? De pe unu te certi, de pe altu faci copy-paste-uri, de pe altu vinzi chestii...Unde am ajuns si incotro se indreapta forumul asta?

Adevarat frate! Mi-am luat un Lamborghini Veneno o casa in Dubai si vro 3-4 apartamente prin Las Vegas , ce sa mai zic am un cont in Elvetia cu 40 milioane de dolari , un elicopter , avion privat si un iaht. Toate astea le-am luat dupa tepele care le-am dat pe Ebay si Amazon. P.S : Off.

P.S 2 : Nu sunt Castiel , Badboy , si ce ai mai zis tu pe acolo.

Posted
Adevarat frate! Mi-am luat un Lamborghini Veneno o casa in Dubai si vro 3-4 apartamente prin Las Vegas , ce sa mai zic am un cont in Elvetia cu 40 milioane de dolari , un elicopter , avion privat si un iaht. Toate astea le-am luat dupa tepele care le-am dat pe Ebay si Amazon. P.S : Off.

P.S 2 : Nu sunt Castiel , Badboy , si ce ai mai zis tu pe acolo.

Lasa tipule, tu sa fii sanatos ca boala vine cu timpu. Daca nu esti tu, n-ai de ce sa-ti faci probleme, nu ?