Hoster.ro Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Cumpar rds windows LEGALE , nu scanate , nu furate Quote
QuoVadis Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Cumpar rds windows LEGALE , nu scanate , nu furateAm mai multe... insa:- ce buget ai? intre ce preturi cauti?- ce viteza de net vrei? (va influenta pretul)- cat ram? (va influenta pretul)- cat proc? (va influenta pretul)- cat hdd? (va influenta pretul)- ce durata? (va influenta pretul) Quote
Hoster.ro Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Sunt interesat de:Banda de net: Port 100mb - 1gbRam: 1,5 gb ram - 2gb ram1 Procesor 2,7 minimHdd: 20 gb spatiu nu am nevoie de mai mult1: Minim o luna Quote
QuoVadis Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 De pe acesta rulez momentan:CPU: 2.80 GHz2GB RAM75 GB SSD HDD2 TB trafic lunar pe port de 1 Gbps - datacenter UK, viteza speedtest la semnatura meaAdresa IP dedicataWindows 2012 R2 Datacenter EditionAcces administrator fullIl dau la 19.45 eur/luna - fara magarii pe el insa (scan, spam, phising, etc.) doar PayPal Quote
Hoster.ro Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Este foarte scump imi pare rau la pretul de genu pot opta la , mxhost.ro , hostway , xservers , dedicatserver, clausweb ... uni dintre ei sunt si mai ieftini.. pe viitor daca scazi din pret anunta-ma Quote
QuoVadis Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Este foarte scump imi pare rau la pretul de genu pot opta la , mxhost.ro , hostway , xservers , dedicatserver, clausweb ... uni dintre ei sunt si mai ieftini.. pe viitor daca scazi din pret anunta-maDa-mi te rog un link unde vezi tu ceva sa bata pretul asta cu acelasi proc, ram, hdd, banda, OS, etc. Pe toate care ma uit ba ofera doar Linux (nu Win cum vrei tu RDP), ba latimea de banda e slaba, proc e putin, etc. Arata-mi un link te rog de la cele de mai sus sa nu mor prost. Quote
QuoVadis Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 @Hoster.romxhost - 24.95 eur, nu ofera windows, viteza slabutahostway (aka easyhost) - 58 eur, viteza slabaxservers - 33 eur, viteza slabaclausweb - 18 eur, nu ofera windows doar linux, viteza slabaMai da-mi exemple... si zici de mine ca sunt "foarte scump" Quote
Hoster.ro Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 VDS/VPS - DedicatServer.ro - Dedicat Server - Accepta windows , si mxserver accepta si am discount la ei ajung la 12 euro pe luna per vps , la fel si claus web m daca doresti iti arat printscreen Quote
QuoVadis Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 VDS/VPS - DedicatServer.ro - Dedicat Server - Accepta windows , si mxserver accepta si am discount la ei ajung la 12 euro pe luna per vps , la fel si claus web m daca doresti iti arat printscreenAi spus ca vrei legale.. ma indoiesc ca iti ofera ceva legal cu WIN Server pe el la pretul acela caci licenta de win e f. scumpa. Insa bafta tie daca chiar gasesti asa ieftin ori daca ai invartelile tale. Eu pur si simplu am comparat cu pretul afisat de ei pe site-ul lor (ce ofera la clientii standard) in comparatie cu ce ofer eu - si in acest caz pretul meu e mai bun ca al lor. Quote
puscarie Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Probabil a spus ca vrea legale, nu si licenta pentru windows.Iti recomand cu caldura; https://www.cehost.ro/gazduire-servere-virtualeSunt servere colocate/inchiriate in voxility si nav telecom. Nu este limita pusa la internet asa ca vei sta teava in 1gbit shared. Nu te intreaba nimeni nimic. Quote
mov_0ah_01 Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Ai spus ca vrei legale.. ma indoiesc ca iti ofera ceva legal cu WIN Server pe el la pretul acela caci licenta de win e f. scumpa. Insa bafta tie daca chiar gasesti asa ieftin ori daca ai invartelile tale. Eu pur si simplu am comparat cu pretul afisat de ei pe site-ul lor (ce ofera la clientii standard) in comparatie cu ce ofer eu - si in acest caz pretul meu e mai bun ca al lor.Vezi ca te poti inscrie ca developer pe site-ul Microshit si ai licente de TOATE WINDOZ la discretie gratuit, inclusiv win server.... Quote
Rickets Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Vezi ca te poti inscrie ca developer pe site-ul Microshit si ai licente de TOATE WINDOZ la discretie gratuit, inclusiv win server....Da, dar nu cred ca accepta toata boracimea... Ca asa nu mai exista uindous piratat. Quote
Hoster.ro Posted March 22, 2015 Author Report Posted March 22, 2015 Lasa-ti offtopic , daca aveti de vanzare va ascult, altfel certativa in alta parte va rog Quote
mov_0ah_01 Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 @Rickets accepta orice, doar ca nu stiu multi...plus ca trebuie sa trimiti niste acte,dovezi,chestii ca esti developer.Dar tu cu firma de hosting ai putea lua fara probleme win keys. 1 Quote
Hoster.ro Posted March 22, 2015 Author Report Posted March 22, 2015 Esti V.I.P si te tii numai de offtopic-uri , ti-am lasat un report frumusel, pe viitor nu te mai baga in lucruri ce nu te privesc. Quote
call911 Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Este foarte scump imi pare rau la pretul de genu pot opta la , mxhost.ro , hostway , xservers , dedicatserver, clausweb ... uni dintre ei sunt si mai ieftini.. pe viitor daca scazi din pret anunta-maCu banii astia nici licenta la windows nu o platesti. Daca gasesti la uploadu din semnatura lui aa7670 la pretu asta eu iti dau gratis. Quote
mov_0ah_01 Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Esti V.I.P si te tii numai de offtopic-uri , ti-am lasat un report frumusel, pe viitor nu te mai baga in lucruri ce nu te privesc.Uau, ai reusit sa scrii o fraza corect, te-a ajutat linkul meu vad.... aparent nu a fost off-topic ) Quote
roxorlol Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Ieftin: https://www.rmadaweb.com/vps-hosting.php Quote