Rickets Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 @crackerboy ti-ai cheltuit alocatia degeaba pe domeniu si pe webhost.Daca are alocatie de handicapati e si mai nasol...Ma, siteul e destul de slabut organizat, fara sa fiu rau cu tine... Trebuie sa faci ceva la nivel administrativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Daca are alocatie de handicapati e si mai nasol...Ma, siteul e destul de slabut organizat, fara sa fiu rau cu tine... Trebuie sa faci ceva la nivel administrativ.Arata-mi cum, ajuta-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ai licen?? IP:Board? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Ai licen?? IP:Board?Intra pe mess sa vorbesc cu tine ceva edit: daca vrei desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadSoul Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 @Aerosol jupane deja ti-ai luat ban?[FPD] *.toshiba.com - Marea Lovitura! (Big Hit's) - CrackingHooD - Forumuri Cracking, Tutoriale ,Conturi Premium Gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Arata-mi cum, ajuta-ma In primul rand, sunt niste puleti care pe RST au ban pentru depasirea limitei de prostie admisa, niste giboni nefututi.In al doilea rand, structura siteului, sau chiar siteul in sine mi se pare nasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano2015 Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 ); bodyNode.insert(item, 'before'); }); De ce apare asta la yahoo mail? Stiu ca nu trebuia sa intreb aici dar nu pot deschide topic nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Si, ce crack-uri ati facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 In primul rand, sunt niste puleti care pe RST au ban pentru depasirea limitei de prostie admisa, niste giboni nefututi.In al doilea rand, structura siteului, sau chiar siteul in sine mi se pare nasol.am nevoie de mai multe informatii, poti intra pe mess? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadSoul Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ce inseamna "mess" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Si, ce crack-uri ati facut? Crec la Zuma Deluxe, Super Sonic, si Mario forever , duh...Cred ca numai cracking nu va fi pe siteul lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shareban Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 ); bodyNode.insert(item, 'before'); }); De ce apare asta la yahoo mail? Stiu ca nu trebuia sa intreb aici dar nu pot deschide topic noupai no stai linistit, ca mai gresesc si programatorii de la yahoo, ca e oameni si ei; acum no, ca tehnic vb. nu e chiar un bug, ci mai degraba o instructiune definita fara test daca s-a incarcat ceva.lasa-o asa si incearca mai tarziu. e de la ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 (edited) va fi mai mult content in curand Edited March 21, 2015 by crackerboy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadSoul Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Vreau sa vad maine dimineata site-ul "hacked by etc" cu o imagine intunecata pe fundal Hai sa va vad You deserve it sir.//Esti foarte inteligent, ti-ai editat postul de mai sus, pacat ca l-am introdus in Quote alaturi de dorinta ta. Edited March 21, 2015 by DeadSoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Lipsa ta de inteligenta nu ma deranjeaza!Te inteleg, atat te duce mintea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadSoul Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Super, ai dat like la ironia care ti-a fost desemnata tie, cati ani ai? Edited March 21, 2015 by DeadSoul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackerboy Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Super, ai dat like la ironia care ti-a fost desemnata tie, cati ani ai?No comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Evitati sa va mai certati ca niste pizde ca o sa se lase cu ban, presimt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Si eu care credeam ca s-a reinfiintat SIDEX Galati...bravo voua daca dati ceva conturi moca.Ganditi-va la un sistem antileech mai eficient decat reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gushterul Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Mamamama backgroundul ala roz rupe ochii in doua, inca il vad pe pereti...In rest, good luck, dar iti trebuie mult content/useri activi sa faci viabil un forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyon Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Culorile sunt cam stridente, in rest e ok.Daca aveti o sugestie in legatura cu crackinghood nu ezitati sa postati.Toate sugestiile vor fi analizate de catre un administrator/moderator si daca indeia dumneavoastra este una folositoare va fi aplicata pe forum.Punctul ala nu e cel mai important, insa corecteaza indeia ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Breacker Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Intra pe mess sa vorbesc cu tine ceva edit: daca vrei desigur1. Nu ?tiu cine e?ti.2. N-am mess.3. Am Yahoo! Messenger. 4. N-ai licen?? IPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYJ Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ar merge o alta tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrosBerG Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Nu primesc mail-ul de confirmare pentru inregistrare, desi am solicitat revalidare de vreo 3 ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spermessis Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Aveti 24h sa il banati pe userul Aerosol de pe acel site sau va inchid site-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...