phreak Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 alcol... schimba naibii locatia aia, te crezi tare ? Quote
parazitu2009 Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 parazitule esti varza , nu mai posta aiurea si citeste prima_pagina_a_topicu-luiChiar ca avem un Forum plin de Post Hunterii ontopic: cand revine bf?Sa ma scurga mataaaaaa V`ati simtit retardatilor! Quote
Hertz Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Schimba alcol tampenia aia de locatie bagameas pula n ea Quote
alcol Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Scuze cand am pus-o era in araba si n-am stiut ca asa va face :? ...am sters-o Edit: Era sa uitt parazitu chiar esti un parazit(mai exact esti o cãpuºã pe un ºobolan) toata ziua ii sugi sangele unui sobolan + un mare bonus(depinde de marime) si nu nu m-am simtit da` trebuia sa zici obsedatilor de bitefight nu tuturor daca joc nu inseamna ca sunt si disperat...momentan caut sa-l sec pe unu de credit pe telefon Quote
darkking Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 am ramas in urma ... ce locatie ? :roll: :shock: Quote
Axon Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 http://board.bitefight.org/thread.php?postid=454827 Quote
Guest Nemessis Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 AAAAAAAAAHAHAHAHAHA fiti atenti la ce zice asta:Rusine celor care fac flood Nu e backup intelegeti e flood facut cu Ddos Ddos adica nu unu ci mai multi oameni conectati la un calculator principal ce arunca cu troieni asupra serverului observandui punctele slabe si floodandulhttp://board.bitefight.ro/thread.php?postid=322783#post322783 Quote
parazitu2009 Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 "Mie imi convine ca mai urc in top 60-70 de locuri(pe 300) dar serverul se va duce de rapa fara jucatori de valoare ca BLADE2804,Dutu,Cheashire_cat,Lord_mordor,Gabi,Frank-lampard,Zzzum,Stapanul vag,A-Tom,Pedro,Ady,Kandia,Nagan,Inferno,Birta,Stapanul Vag,etc. si sper ca nu o sa se supere cei pe care i-am omis dar ar trebui sa scriu foarte mult.Oricum toti jucatorii din top 200 aveti tot respectul si consideratia mea.....Imi pare rau ca valori ca voi ajung sa stea pe banca de rezerve cand ei au luat balonul de aur....Nu cred ca o sa planga lumea dupa jucatori ca mine ci dupa voi....Fiindca repet multe valori se vor lasa de joc.Ce putem spune ca e asta?Santaj?Incetinire a ritmului jocului?O sa fim mult mai slabi decat serverele care merg.Suntem oare cei de pe s5 BLESTEMATI?! "Bai frate,estia chiar sunt disperati!! Quote
loki Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Hai sa adunam mai multi oameni si sa i-o tragem in ddos:)) Doamne n-am mai auzit in viata mea asa o explicatie despre Ddos. Imi imaginez 10 persoane jucand ping-pong aruncand bila in carcasa de la server:) azi is HI!... dar daca l-as cunoaste tare m-ar interesa sa raspandesc ceva sa ii pompeze cateva zeci de calculatoare pinguini pana o sa considere ca toata Romania il confunda cu Becali si sta la miezu noptii sa il floodeze in punctele slabe... Quote
das392 Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 AAAAAAAAAHAHAHAHAHA fiti atenti la ce zice asta:Rusine celor care fac flood Nu e backup intelegeti e flood facut cu Ddos Ddos adica nu unu ci mai multi oameni conectati la un calculator principal ce arunca cu troieni asupra serverului observandui punctele slabe si floodandulhttp://board.bitefight.ro/thread.php?postid=322783#post322783ba dar cat de buni sa fiti ma la aruncari?vai de noiarunca-mi si mie un suc Quote
alcol Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Oricat de idiot ai fi ai cauta si tu pe google dracu...sa nu te faci de ras.Da` romanilor nu le e rusine daca sunt ratati Quote
ViRuSuLX Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Vai...Nu stiam de ce ma durea capu, cand nu mai mergea s5. "arunca cu troieni asupra serverului" Nemessis si unu m-a nimerit in cap... Quote