wikedx Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 (edited) Dupa cum spune si titlul anuntului , vand nise + videouri (in care se prezinta produsul sau mai bine zis in care se prezinta un review al produsului) + produsul(programul pe care oamenii il downloadeaza 100% real pentru fiecare video).Aceste videourile si cu nisele nu sunt facute de mine sunt pur si simplu gasite pe net.Packul acesta este o mina de aur caci competitia este foarte mica pe nise , chiar extrem de mica.Nisele sunt in numar aproximativ de 600 si puteti face rost de nise noi aproape in fiecare zi.De ce doresc sa vand aceste nise si sa nu le folosesc pentru mine , facand eu profitul meu?Pentru ca eu ma ocup cu ppi si nu cu ppd.Mai multe detalii le obtineti prin pm. Edited March 28, 2015 by wikedx Quote
UnixDevel Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 ai descoperit si tu niche per day ... cu documente cu cuvinte pe zi si vreu sa le vinzi la prosti ... Quote
vex0r Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Pai poti folosi ppi in loc de ppd, e cam aceiasi chestie. Alt exemplu mai bun nu ai gasit? Bat pariu ca doar ai downloadat clipuri de pe youtube sa ni le vinzi noua! Quote
tested Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 cine recomanda si mie un ppi .. si lasa-ti omul in pace daca nu va intereseaza nu mai postati Quote
wikedx Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 (edited) Daca va intereseaza cautati ma pe pm.Daca nu cautati ma la oua.Eu am muncit chiar luni de zile pana sa descopar aceste nise. Edited March 29, 2015 by wikedx Quote
firmpress Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 (edited) facem schimb: iti dau niche pe ppi la schimbsi iti fac si niste aplicatii in vb pentru ele Edited April 4, 2015 by Usr6 2 x post Quote
wikedx Posted April 4, 2015 Author Report Posted April 4, 2015 toate nisele specificate mai sus le vand la o singura persoana cu 20$am nevoie de bani sa imi cumpar conturile de youtube sau le ofer contra conturile pva pentru youtube Quote
wikedx Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 Nisele le-am vandut deja unei persoane si nu le mai vand.Deci va rog dati topic closed. Quote