chmod Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Bun, nu stiu daca am postat unde trebuie, sunt nou pe forum, dar ma prind eu cumva.Dupa cum spune si titlul, care limbaj se merita cel mai mult sa il invat complet? PHP sau C++? Ce-i drept, cunosc mai bine limbajul PHP fata de C++, dar inca sunt nesigur de alegerea pe care vreau sa o fac. Quote
Active Members SynTAX Posted April 7, 2015 Active Members Report Posted April 7, 2015 (edited) E ca si cum ne-ai intreba daca sa-ti iei camion sau masina mica. Unul face ceva, celalalt cu totul altceva. Uite-te pe site-uri de joburi si vezi cum sunt impartite cererile. Pe partea de PHP gaseste mai multe locuri de munca dar pe C++ este mult mai greu si mai bine platit. @MrGrj: :D Mai bine zis fan Boyka. Edited April 7, 2015 by SynTAX Quote
Active Members MrGrj Posted April 7, 2015 Active Members Report Posted April 7, 2015 (edited) Poti merge pe combinatia dintre ele:[funny]PHP++[/funny].Programare web -> PHPProgramare aplicatii -> C++Asta asa ca si concept super basic pentru a intelege tu cum stau lucrurile.Nu stiu daca se plateste unul mai bine ca celalalt. Cunosc programmer care castiga in C++ 30 milioane ca Sr. si altul care castiga 80 pe PHP. Depinde cum ai norocul si cat te duce capul. Castigi bine din oricare. Dar fa ceea ce iti place, nu ceea ce crezi tu ca se plateste mai bine.Comparatii exista cu sutele si nu stau sa le enumar acum.Dpdv al pietei se cere mult PHP dar in principiu tre' sa stii multe pe langa. As merge pe C++OFF: @SynTAX , esti Boyka al programarii ? : ) ) Edited April 7, 2015 by MrGrj Quote
kNigHt Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 PHP, desi poate fi folosit pentru desktop, este optimizat si folosit 99.9% pentru web. C++, pe de alta parte, este mai mult desktop-based. Gandeste-te daca vrei sa faci mai mult programare web sau desktop. Quote
Cyb3rGhost Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Pe care il intelegi mai usor pe ala sa il alegi ori in cadrul caruia poti exersa mai bine ce ai invatat pe ala sa il aprofundezi. Quote
iTJoe Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 E ca si cum ne-ai intreba daca sa-ti iei camion sau masina mica. Unul face ceva, celalalt cu totul altceva. Uite-te pe site-uri de joburi si vezi cum sunt impartite cererile. Pe partea de PHP gaseste mai multe locuri de munca dar pe C++ este mult mai greu si mai bine platit. @MrGrj: :D Mai bine zis fan Boyka.Tu vs. Limba Romana -> 0 - 1 pentru Romana. Quote
rotube Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Php e mult mai usor fata de c++, dar cum zic si colegii mai sus, ambele fac chestii diferite. Quote
Al_sasha Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Daca ai zis ca te princepi mai bine in PHP inseamna ca ti-a placut si ai mai studiatIncearca sa faci ceea ce iti place si nu ca o faci din obligati pentru ca daca o faci din obligatie te vei plictisi si ai vrea sa incerci alceva nou si iara de la inceput Quote
BaiatFinutz Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 PHP o sa gasesti mai multe lucrari.C++ o sa fi mai bine platit.Eu iti sugerez sa inveti PHP ca limbaj web iar apoi sa inveti java deoarece progreamele in java functioneaza pe mai multe sisteme de operare. Quote