aTor Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ROFLMAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ROFLMAO RTLOPFGVM ) adica you suck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTor Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 RTLOPFGVM ) adica you suck! si pe tine cine te-a bagat in seama don'soara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrNjord Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 si eu l-am primit...ms, Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 mama merge super , am castigat un notebook (laptop) ms dau o bere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Dupa ce postati pe forumul bitefight cererea, j-a-k o sa va dea un avertisment pe forumul lor (nu il lasa proprietarii forumului sa se ocupe si cu altceva acolo) dar veti primi in scurt timp mesaj privat de la el cu linkul de download al programului asa ca nu va speriati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katmai Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Haidetzi, mai postati, excitati-ma....o00000000o0000000000o000000 da...mai am un pic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 am facut 2 conturi sa cer programul si am primit pe ambele Link to comment Share on other sites More sharing options...
edededi Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 lol, eu prima oara am crezut ca e o gluma dar chiar l-am primit , ms NEME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 The following error(s) occurred: Registrations are currently disabled :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby90boy Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 tare programul functioneaza perfect ... si eu l-am primit...ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 116 oameni au luat programul de la j-a-k. Multumiri j-a-k pentru ajutorul acordat. Raspandirea programului inca continua. Nu ratati ocazia si postati o cerere pe http://board.bitefight.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
justforfun Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 am postat si eu pe board.bitefight.ro, si nu am primit nimik Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ce staff idiot e la conquiztador yo le arat ca folosesc cqkill si nu cred :? Mi l-a dat si mie jak.Dar odata ce ati postat acolo numai cereti din nou aici pt. ca nu il veti mai primii aveti grija si sa nu primiti warn.Daca faceti acolo cerere si dupa mai postat aici si primit si warn acolo numai primiti nimic trebuie sa postati ca o cerere:Domnule...,Subsemntatul.....domiciliat ........Semnatura,......Altfel primiti warn daca nu arata ca o semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 programu e in limited editionadica pe ducamai sunt putinepostati repedecat mai aveti timp :wink: si mii de thank`s to JAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazyman07 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 E VRAJEAAALLLAAAA !!!! E RECLAMAAAA CEL PUTZIN ASA ZICE J-A-K SI CAM ASA ESTE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 E VRAJEAAALLLAAAA !!!! E RECLAMAAAA CEL PUTZIN ASA ZICE J-A-K SI CAM ASA ESTE!!!! se pare ca esti de o inteligenta rara! nu stiu cum ti-ai dat seama...nu e ma vrajeala! Nemessis a vorbit cu j-a-k si raspandesc cqkiller-ul pentru ca nu ii suporta pe aia din staff-ul conquiztador / : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Prea tare... inca nu s-au prins... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Prea tare... inca nu s-au prins...sper ca nu de mine zici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codatu Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Nu cred ca e vrajala dar... eu am 2 conturi si nu pot posta cu niciunu ( cica sa vina un cod de activare pe email da nu vine au trecut 24 ore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 E VRAJEAAALLLAAAA !!!! E RECLAMAAAA CEL PUTZIN ASA ZICE J-A-K SI CAM ASA ESTE!!!! esti tu bou mie mi-a venit deja programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 NU E VRAJEALA. Problema cu linkul de activare e ca vine greu dar nu e vina noastra. j-a-k isi mai alege si el oamenii la care sa dea programul si e treaba lui asta dar 90% din cei care fac cerere primesc programul. In cazul in care pe bitefight nu va vine codul puteti vorbi cu j-a-k pe id-ul alexandruc1 DAR asta doar in cazul in care au trecut 4-5 ore si nu ati primit mailul cu linkul de activare. Vedeti ca va verifica si daca nu ati incercat macar sa va faceti cont pe forum o sa va dea ignore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codatu Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ok o sa vb cu el ca l-a mine au trecut ceva ore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Eu l-am primit ! Multumesc mult Neme si RST! Super tare programul am facut 100.000 in 2 ore ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Mai, nu-mi mai dati pm dupa program. :evil: Are un key de identificare si fiind joc online tare mi-e ca difera de la un user la altul. Vreti sa intram 100 pe acelasi key si sa ne baneze? Dati de j.a.k. Link to comment Share on other sites More sharing options...