Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna,ma numesc Mario si am 14 ani...Oke deci hobbyu meu e normal..Gamingu 24/7 :D!Cel mai mult joc sa:mp deoarece am un laptop nu chiar cine stie ce..E foarte vechi,dar merge super bine,chiar daca are 2GB RAM :))))lole..In fine..Va 360 quickscopesc si va spun PA PA!

Posted

Salut. Un mic sfat: Lasa gaymingu si apuca-te sa inveti un PHP, C, Python, Photoshop, etc.., Unix, Linux, Networking, Pentesting . Cu joacele o sa faci un cacat. Nu aduc nici un castig, doar timp pierdut si bani dati pe gear .

Posted
Asta-i viata eu la 14 ani ma jucam cu putza in virgine,dar na fiecare cu ce poate :)

Welcome bro!

La 14 ani nici nu aveam telefon :)) si copii de acum o ard cu ultima generatie de electro,in fine.

Salut,bun venit!

Iti dau un sfat : pe langa jocuri,daca tot ai dat de noi,poti sa inveti si cate ceva,poate-ti place .

Bafta!

Posted (edited)

Bun venit tinere, sper ca nu esti aici pentru hackuri de jocuri si contulete filelist, ci pentru a invata ceva. ( Un mic sfat , incearca sa nu folosesti multe emoticoane ).

Edited by KhiZaRix