wildchild Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 Nice try, dar nu-s atâtea în db.Nu cred c? dup? ce a fost scuturat o s? se mai joace cu butonul c? ?tie ce pedeaps? îl a?teapt?.O s? se vad? pân? la urm? dac? topicul a fost inutil sau nu.
QuoVadis Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 O s? se vad? pân? la urm? dac? topicul a fost inutil sau nu. Eh.. se cumintesc o vreme.. iar apoi uita de topic si iar se va mai gasi cate un gascan frustrat..
Kal Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 @wildchild crezi ca e chiar atat de greu sa-si faca un user fresh si sa dea 1k dislike?
wildchild Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 @wildchild crezi ca e chiar atat de greu sa-si faca un user fresh si sa dea 1k dislike? Eficien?a e r?spunsul la întrebarea ta.Nu-i greu, cum nici mie nu mi-e s? rulez un query ?i s? ?terg tot ce-a muncit. Asta în 15 secunde cu tot cu logarea. Dac? n-are nimic mai bun de f?cut, n-are decât.
QuoVadis Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 @wildchild crezi ca e chiar atat de greu sa-si faca un user fresh si sa dea 1k dislike? @Kal tu ar trebui sa faci ciocul mic si joc de glezne caci esti unul din gascanii frustrati de baga dislike-uri in disperare.
Guest AndreiMihai Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 @wildchild Eu propun sa se scoata butonul de dislike, si sa ramana doar cel de like, asa daca la careva ii place ceva apasa pe like si daca la careva nu ii place, in loc sa de-a dislike aiurea nu are ce face....cred ca toti sunt de acord cu chestia asta (daca se poate face)
hades Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Sunt prost si-am apasat dislike. Dar nu atat de prost incat sa nu stiu sa scriu. Si cu siguranta nu atat de prost incat sa nu inteleg faptul ca unde e loc de feedback pozitive (like) e loc si de feedback negativ (dislike).
wildchild Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 Se poate scoate, se poate modifica s? scrie în loc de Dislike "ma-ta-i curv?", nu asta-i scopul.Exista plictisi?i care enerveaz? userii f?când abuz de un feature ?i trebuie ar?i câteodat?.
Guest AndreiMihai Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Sunt prost si-am apasat dislike. Dar nu atat de prost incat sa nu stiu sa scriu. Si cu siguranta nu atat de prost incat sa nu inteleg faptul ca unde e loc de feedback pozitive (like) e loc si de feedback negativ (dislike).Ce prost esti, nu stiu daca esti constient da ma doare direct in gaura fundului de dislikeuri pe mine. Ce feedback vorbesti tu?!, nu vezi ca dau toti ca pula dislikeuri aiurea? ala nu e feedback, e cacat
Byte-ul Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 (edited) Ce prost esti, nu stiu daca esti constient da ma doare direct in gaura fundului de dislikeuri pe mine. Ce feedback vorbesti tu?!, nu vezi ca dau toti ca pula dislikeuri aiurea? ala nu e feedback, e cacatDaca ar fi existat dislike pe facebook probabil te-ai fi sinucis pana acum. Unde e loc de like trebuie sa fie loc si de dislike, nu cum a implementat facebook. Edited April 27, 2015 by Byte-ul
hades Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Folosind acelasi rationament morbid de prost, eu zic sa facem o petitie si sa scoatem cutitele, pentru ca exista si retardati care-si sectioneaza venele.Nu mai bine scapi de cei care nu stiu sa foloseasca jucaria, decat sa iei jucaria de la toata comunitatea?
Kalashnikov. Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 (edited) Solutie: in loc de like modificati in "Mata-i grasa", 100% nu o sa mai dea nimeni dislike.Eu zic sa nu fie luata in considerare regula, astfel o mare majoritate de membri nu isi mai arata frustrarile in public fata de vre-un membru de pe forum-> fara cacaturi postate pe forum -> continut de calitate. Asta este parerea mea.LE: Peste 2-3 ani vor aparea useri cu acceasi varsta ca si forumul -> intrebari de cacat -> preferati dislike sau injuraturi?// sunt total pe langa, credeam ca vreti sa scoateti de tot dislike. Edited April 27, 2015 by Kalashnikov.
Speed123 Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 AndreiMihai , acum esti boss , "Guest" , nu multi au rang-ul asta.// Kalash , fara suparare ti-am dat din greseala dislike ..
io.kent Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Eu personal nu vad nici un avantaj, si cu sau fara e tot aia, nu da Traznetul in ala care face abuz mai bine ?
haked Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 a innebunit planeta, o sa ne ducem dracu` toti...LUMEA II IA APARAREA LUI AEROSOL..http://captiongenerator.com/37301/PLANETA-O-SA-FIE-CONDUSA-DE-AEROSOL Pamflet, ca atare, etc...Vorbesc in numele tuturor membrilor ASOCIATIEI ROMANE DE TROLLING PROFESIONIST cand spun ca ne bucuram sa te avem printre noi.
QuoVadis Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 @Kal tu ar trebui sa faci ciocul mic si joc de glezne caci esti unul din gascanii frustrati de baga dislike-uri in disperare. @wildchild - ia uite copilutul frustrat[h=4]29-04-2015[/h] 04:05 PM - Kal clicked Dislikes for this post: Reclamatie firma webdesign by aa767004:05 PM - Kal clicked Dislikes for this post: Reclamatie firma webdesign by aa7670Pariu ca sunt date la secunda. A mai folosit 2 conturi de dat doar asa m-a incurajat sa fac colectie de dislike-uri Ce nu imi place mie e tupeul jegos de a deschide ciocul tocmai pe sectiune unde ar trebui sa taca malc.Se schimba si deviza mea in ce a lui Mircea Badea: Mamicutelor, plans!
Guest KalMaro Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 (edited) @wildchild azi i-am dat 2 dislike-uri pentru ca nu mi-a placut ce a argumentat. Asta e abuz?Alea din poza aia sunt date inainte de a deschide tu acest threadPrintscreen dac? e de azi. Dac? nu, de acum încolo a?tept report.Deci se ia ban si pentru 2 dislike-uri? Edited April 29, 2015 by KalMaro
wildchild Posted April 29, 2015 Author Report Posted April 29, 2015 Cei cu antecedente a?i fost viza?i în mod special. Iar da, cele 2 în acela?i minut de la o persoan? care f?cea abuz asta e.Acum fii de treab? ?i a?teapt? 7 zile pân? expir? ban-ul, ca s? nu prime?ti ?i pe acesta. Nu o s? mori, de citit po?i citi.
wildchild Posted April 29, 2015 Author Report Posted April 29, 2015 Au avut atâta mân? liber? pân? ?i-au luat-o în cap.Pe vremuri un mucea din?sta zbura de pe forum ca ?i para?utistul f?r? arip? ?i rezerv?, acuma mai fac ?i figuri la pit? cu m?lai. Vedem noi care pe care.
Aerosol Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 (edited) @AGSQ da am gresit folosind Proof of concept... vroiam sa zic dovezi. Edited May 2, 2015 by Aerosol
rdqgmsuy Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 (edited) _)_ @Aerosol!Omul asta a stat sa imi dea 100 dislike-uri. More to come! =) Edited May 2, 2015 by rdqgmsuy
60demilioane Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 _)_ @Aerosol!More to come! =)Degeaba ii dai ca i le scoate iar Nytro.Ii mai baga 2 lacrimi si 3 poze de alea cu mesajul "patutz" , "baitza" in privat si il pune iar pe 0.
rdqgmsuy Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 Degeaba ii dai ca i le scoate iar Nytro.Ii mai baga 2 lacrimi si 3 poze de alea cu mesajul "patutz" , "baitza" in privat si il pune iar pe 0.I know. Shemales. Fuck them anyway!