Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , imi cer scuze preventiv daca am postat in sectiunea gresita .

Vreau sa imi iau un router nou , am buget aproximativ 100 lei

Am 2 variante din care sa aleg .

1. Tp-Link Wr841n

(Router Wireless N 300Mbps TL-WR841N - Bine a?i venit la TP-LINK)

2. D-LInk RT Ac750

(Router wireless D-LINK AC750 GO-RT-AC750, Dual-Band, 300 + 450Mbps, WAN, LAN, alb | ALTEX)

Ca si principal criteriu ma intereseaza suprafata acoperita mai apoi viteza .

Ce imi recomandati ?

Posted
Nu lua tp link am exact acelasi lucru router tp link dorit de tine , trebuie resetat tot la vreo 2 zile este si cand de 10 ori intr-o zi

subscriu. Am exact modelul de TP-LINK care te intereseaza si la 2 zile trebuie sa-l restartez. Mai sunt momente cand se intrerupe pur si simplu si la fel trebuie restartat.

Posted

- TP-LINK, TL-WR841N: in 2 saptamani am facut drop test.

- ASUS, RT-N12+: 1 saptamana si am renuntat sa il tot resuscitez...

- EDIMAX, BR-6475nD: ma asteptam sa fie mai bun la pretul pe care il are...

- D-Link, DIR-655: il folosesc de ~5 luni dar in ultima vreme a inceput sa se reseteze singur (la cat a costat a facut o treaba excelenta).

-> Next o sa cumpar ceva de la Linksys, Cisco...

Posted
Nu lua tp link am exact acelasi lucru router tp link dorit de tine , trebuie resetat tot la vreo 2 zile este si cand de 10 ori intr-o zi

Am si eu acest router si se bloca la cateva zile cu firmware-ul cu care a venit. I-am pus openwrt si acum are uptime de 6 luni si semnal decent - acopera fara probleme un apartament de 3 camere mare. Tine fara probleme un calculator, un laptop si cateva telefoane.

Posted
Am si eu acest router si se bloca la cateva zile cu firmware-ul cu care a venit. I-am pus openwrt si acum are uptime de 6 luni si semnal decent - acopera fara probleme un apartament de 3 camere mare. Tine fara probleme un calculator, un laptop si cateva telefoane.

Link catre firmware ? daca te rog :) , oricum e cam idiot tp-link-ul