mah_one Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 (edited) Ieri citeam topicul "Organiza?iile ?ig?ne?ti ?i maghiare nu au loc de români", topic inceput de wirtz.Dupa ce am citit toata conversatia din topic, am intrat pe Nationalisti.ro — National - Social - Radical ca i-am vazut site-ul in semnatura de la user.Imediat ce am intrat mi-a aparut un banner cu capul de lup dacic si un mic "x" sa pot inchide acel "popup". Pe site am citit printre randuri putine informatii si am iesit!Astazi cand am intrat pe facebook am vazut pe timeline feed de la pagina acestuia de facebook. Am zis "WtF?!"!!!!Mi-am accesat activity log si ce sa vezi? i-am dat "like" la pagina de facebook! M-am prins imediat ca e vorba de acel banner stupid.I-am vizitat din nou site-ul cu un nou ip si cookie-uri fresh, m-am dus cu mouse cursor pe acel "X", si ce sa vezi?Request facut in burp:POST /plugins/like/connectHost: fb.....fb_dtsg=***********&href=https%3A%2F%2Ffacebook.com%2Fpoporulroman14&action=like&Am intrat pe https://facebook.com/poporulroman14 si are 45k like-uri o_O....Am o simpla intrebare.Cine e tigan acum??? Edited April 30, 2015 by mah_one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0dek Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Da si eu am patit la fel si vreau sa spun ca ma cac in blogul lui ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Am luat ?i eu o ?eap? dinasta.Plus c? dac? vrei s? cite?ti ceva de acolo tot ap?rea dup? un timp poza cu Antonescu ?i tot trebuia s? dai inspect element ?i s? o ?tergi ca s? cite?ti în continuare. Oh well, n-am mai intrat de atunci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 (edited) Disable javascript.sau bagi Adblock. eu il am activat si nu imi apare niciun pop-up.P.S. oricum are reach-ul varza, are 45.000 de like-uri si nu trece de 30 de like-uri la posturi.LE: mi-a aparut si mie pana la urma cand am dat sa citesc un articol. Edited April 30, 2015 by Matthew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haked Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Romanul tiganizat in era tehnologiei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Dezactivati "Facebook platform" din setarile de la Facebook. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...