Argentin Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ca sa poti face asta trebuie sa folosesti Firefox.Apoi intri aici si Dai Download la Tamper Data.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/966Dupa ce l-ai adaugat va trebui sa dai un restart la Browser.(inchizi si deschizi iar firefox)Acum trebuie sa gasesti un joc care dupa ce ai murit sa iti poti scrie numele si sa dai Submit.Sa luam ca exemplu acest joc http://www.crazymonkeygames.com/Boxhead-The-Rooms.htmlOmoara cativa Zombie ca sa faci puncte apoi lasa-te omoratVa aparea o pagina unde trebuie sa-ti scri numele si sa dai Submit Inainte sa dai Submit te duci la Firefox in Tools>Tamper DataTi se va deschide programul.Sus in stanga apesi pe Start Tamper apoi poti sa dai Submit in Joc.Iti va aparea o fereastra noua. Apasa Tamper.Iti va aparea inca o fereastra noua. Apasa OK.Apoi iti va mai aparea inca o fereastra noua si iar dai Tamper. De data aceasta iti va aparea undeva sus in stanga o casuta cu o linie pe care sunt mai multe informatii.Scroll-eaza in dreapta si cauta unde scrie Score=00000500Modifici scorul apoi dai OK.Daca jocul permite si ai facut totul bine iti va aparea numele pe losta de High Score.Urmeaza sa Upload-ez o imagine care e mult mai explicita decat ce am scris eu dar am probleme cu Uploadul.O sa incerc sa le bag de pe laptotp. Quote
daatdraqq Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Faceti frate un tutorial video ,ca se intelege mai bine!! Quote
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 PfffffffffffMda asta inseamna ca trebuie sa-mi iau un screen recorderSi nu am chef.Daca unii au inteles si asa nu vad de ce tu nu ai intelege.Te cred ca e mai greu.Una e cand vezi si alta e cand ti se explica.Dar daca ti se intinde totul pe tava care mai e farmecul?Tu crezi ca asa devi hacker? Quote
nullbyte Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Argentin, pe scriptlance era un job part-time sa faci hackuri (trainere etc) pentru jocuri... cam 200$ pe joc! Nu stiu daca mai e oferta... oricum era buna pt. tine! Quote
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Mersi mult pt sugestie.Si acum am si eu in sfarsit motiv sa vb cu tine.Buey schimba avatarul ala ca ma sperie.Tu si cu ala care o are pe aia din The Ring.Cele mai tampite avatare.De obicei nici nu va citesc commenturile pt ca imi fug ochii spre avatare si mi se face frica mai ales noaptea.Oricum mersi mult pt sugestie dar eu acum invat pentru olimpiada ca ma fac programator de circuite logice.Nu am timp de job-uri din astea mici =P Quote
nullbyte Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Mersi mult pt sugestie.Si acum am si eu in sfarsit motiv sa vb cu tine.Buey schimba avatarul ala ca ma sperie.Tu si cu ala care o are pe aia din The Ring.Cele mai tampite avatare.De obicei nici nu va citesc commenturile pt ca imi fug ochii spre avatare si mi se face frica mai ales noaptea.Oricum mersi mult pt sugestie dar eu acum invat pentru olimpiada ca ma fac programator de circuite logice.Nu am timp de job-uri din astea mici =PInner Depravity rocks... in fine... Cum ti se pare cel nou? Quote
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Buah deci chiar nu stiu ce ti-a dat tie impresia ca sufar dar nu este asasi nu stiu la ce te referi cand ma intrebi cum mi se pare cel noudespre ce vorbesti? Quote
nullbyte Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Buah deci chiar nu stiu ce ti-a dat tie impresia ca sufar dar nu este asasi nu stiu la ce te referi cand ma intrebi cum mi se pare cel noudespre ce vorbesti?Avatar. Quote
Argentin Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Hahahaha nu-mi vine sa cred chiar l-ai schimbatnu stiam despre ce vorbesti pentru ca nu am vazut avatarul ala si nu stiam cine esti si despre ce vorbesti lol poi e mult mai bun ca ala vechi Nu pot spune ca am zis la mijto sa-l schimbi dar chiar nu ma asteptam sa o faci.Oricum de acum inainte am sa-ti citesc toate posturile =P Quote
CODEX Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 http://scores.crazymonkeygames.com/hs/listscores.php?id=136Uite aci Thx folositor Quote
daatdraqq Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 PfffffffffffMda asta inseamna ca trebuie sa-mi iau un screen recorderSi nu am chef.Daca unii au inteles si asa nu vad de ce tu nu ai intelege.Te cred ca e mai greu.Una e cand vezi si alta e cand ti se explica.Dar daca ti se intinde totul pe tava care mai e farmecul?Tu crezi ca asa devi hacker?Mai bine zi ca e copy paste de undeva si habar nu ai sa le folosesti.Nu-mi mai da sfaturi te rog,crede-ma,nu am nevoie !! Quote
The_Kiss Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 merge bine :twisted: as fi postat poza da nu am inca 3 posturi Quote
CODEX Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Auzi ma nu trebuie tutorial video ! Daca nu pricepi ata nu-ti trebuie mai mult !Multumestete ca ti-a dat si tie informatia ! Quote
Argentin Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Mai bine zi ca e copy paste de undeva si habar nu ai sa le folosesti.Nu-mi mai da sfaturi te rog,crede-ma,nu am nevoie !!Ba daatdraqq !!! daca nu sti taci din gurauiteeu sunt mai destept ca tine am stiut sa dau copy paste?tu ce sti sa faci?stai la curu meu si latri ca fraieru ca te oftici?este? este mah? recunoaste mori de invidie !!!nici daca ti-ash face tutorial video nu cred ca ai fi in stare sa-l urmaresti la cat de looser esti... Quote
go_sword Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 faza asta cu Tamper Data am vazut ca a aplicat-o unu cand a cumparat cva online cu paypal.a modificat pretul a cumparat cva de 8 $ si i-a venit de plata 0.01 $.super nu ? Quote
Hertz Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 faza asta cu Tamper Data am vazut ca a aplicat-o unu cand a cumparat cva online cu paypal.a modificat pretul a cumparat cva de 8 $ si i-a venit de plata 0.01 $.super nu ?Pe youtube ai vazut-o.Dar nu mai merge faza. Quote
Argentin Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Lol super tareDar asta merge doar in cazul in care e aplicatie Flash si se aseamana cu ce v-am aratat eu.Oricum foarte interesant ce zici tu. Quote
Vhaerun Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 de cand se foloseste tamper data doar la flash , domnul marcelin ? Quote
Argentin Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Eh da ce stiu eu?EU asa am invatat.Daca numa tutorial de asta am gasit atata stiu sa fac.=D Quote
go_sword Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ai dreptate hertznu stiam ca nu mai merge.oricum e destul de bine pt jocuri :twisted: Quote
daatdraqq Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Mai bine zi ca e copy paste de undeva si habar nu ai sa le folosesti.Nu-mi mai da sfaturi te rog,crede-ma,nu am nevoie !!Ba daatdraqq !!! daca nu sti taci din gurauiteeu sunt mai destept ca tine am stiut sa dau copy paste?tu ce sti sa faci?stai la curu meu si latri ca fraieru ca te oftici?este? este mah? recunoaste mori de invidie !!!nici daca ti-ash face tutorial video nu cred ca ai fi in stare sa-l urmaresti la cat de looser esti...E ciudat cum jignesc unii si nici macar un avertisment nu se da.O sa ajungem sa ne injuram ca in mahala .Pacat !! Quote
sonyx Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 nu e compatibil cu mozilla firefox 3 beta 4 Quote
go_sword Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 majoritatea fisierelor add-on nu sunt compatibile cu noua versiune..doar de-aia e beta Quote
Sir-NyCkY Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Foarte interesant add-on-ul. Cred ca daca ar reusi cineva sa invete exact cum lucreaza, ar avea anumite beneficii... asa cum a fost si cel cu paypal-ul.App... mi-am trecut si eu numele la jocul ala Si ce scor am :twisted: Quote