Sufar.Star Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Hello,Pentru a obtine un domeniu .xyz gratuit, pe o perioada de 1 an, accesati linkul de mai jos : https://cpanel.hostinger.co.uk/Va inregistrati, confirmati inregistrarea pe e-mail, iar apoi in dreapta sus accesati sectiunea Domains -> New domains registrationSucces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicmagic Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 am facut ! ms dar trebuie sa schimbi link ca multi nu isi dau seama . asta e link Free Hosting in UK with PHP and MySQL, Website Builder, No Ads Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs0091 Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 nu mai e .xyz cred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1sp3r Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Nu mai merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDGFULL Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Numai e oferta. Dar e alta oferta: $0.75 domeniul .xyz. Aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcata Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 Oferta este din nou disponibila, inclusiv la Hostinger Romania!Domenii XYZ Gratuit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 A reusit cineva? Mie din nou mi-au anulat comanda. Si vad ca a expirat si oferta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubentiti Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Am reusit eu inregistrare domeniu .xyz pe Hostinger.ro noaptea trecuta pe la ora 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Eu am facut cererea dimineata, in jurul orei 8. Atunci inca aparea ca e valabila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmote Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 (edited) Dar parca vazusem pe undeva ca al doilea an e 14$... cum e ? (nu-i mult dar ar trebuii specificat undeva).Ma enerveaza ca cica tre' sa astept "2 zile lucratoare pentru configurare... sper sa nu tina atat... Edited October 8, 2015 by cosmote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmE Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 A durat cam 4 ore la mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 (edited) Offf, ce ma oftic ca m-au respins. Astept urmatoarea oferta. Mai bag si atunci o fis?. Poate ma vor atunci.Edit: @dj_sweet daca e moca, de ce nu Edited October 9, 2015 by Atrixb0y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_sweet Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 In ziua de astazi ... un domeniu costa 5 usd ... inca mai cautati domenii free ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 E din nou oferta cu domeniul free .xyz!Sper ca de data asta sa-mi accepte si mie inregistrarea:D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinoo Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Dear T** A****,This message is to confirm that domain name order has been created. The details of the domain are below:Order: ********.xyzPrice: 0.00 / Annually (Pay Every 12 Months)Usually domain orders are activated within a few hours. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kznamst Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 E si pe hostinger.ro acum: Bun? ziua,Cea mai tare ofert? din istoria Hostinger de pân? acum - domenii .xyz GRATUIT!Numai la Hostinger ?i pentru o perioad? limitat? de timp! Acum, pute?i ob?ine orice domeniu .xyz gratuit!!Fie c? sunte?i Genera?ia Xcare crede c? toat? lumea poate utiliza Internetul.Fie c? sunte?i Genera?ia Ycare crede c? Internetul face via?a mai u?oar? ?i ajut? oamenii s? fie mai aproape de prieteni ?i familie.Fie c? sunte?i Genera?ia Zcare crede c? Internetul poate ajuta oamenii s? înve?e, s? se conecteze cu al?ii ?i s? schimbe lumea.Aceasta este o ofert? excep?ional? deci are anumite reguli:1. Trebuie s? completa?i detaliile valide necesare pentru înregistrarea domeniului (nume, adresa, etc.)2. Doar 1 (unu) domeniu .xyz este oferit pe client.3. Dac? domeniul dvs. este anulat pentru detalii invalide nu exist? nici o a doua ?ans? s? obtine?i domeniu .xyz gratuit.Acum este ?ansa dvs. s? face?i parte din genera?ia XYZ. Înscrie?i-v? acum ?i ob?ine?i domeniul dvs. .xyz GRATUIT! Click aici pentru a v? înregistra:[url=http://www.hostinger.ro/domeniu-xyz-gratuit]Domeniu XYZ Gratuit Doar la Hostinger[/url]ULTIMUL, DAR NU CEL DIN URM?,REDUCERE 40% PENTRU TOATE SERVICIILE DE G?ZDUIREDe asemenea, oferim cele mai bune pre?uri de g?zduire shared ?i planuri VPS de g?zduire pentru nevoile dvs. Hostinger este serviciul cel mai optim de g?zduire pentru WordPress, Joomla, Magento ?i site-uri web bazate pe PHP/aplica?ii - numai acum, pute?i lua un nume de domeniu .xyz de nivel superior GRATUIT ?i s?-l conecta?i cu g?zduirea noastr? premium folosind 40% reducere!Sau ob?ine?i-o gratuitVizita?i pagina noastr? de FacebookDistribui?i vestea cea mare cu prietenii, ?i noi oferim 12 luni de g?zduire PREMIUM pentru o persoan? norocoas? în fiecare zi![url]https://www.facebook.com/Hostinger.ro[/url]Ob?inerea discount-ului este foarte u?oar?:1. Autentifica?i-v? în zona de membri Hostinger la [url]https://cpanel.hostinger.ro[/url]2. Comanda?i orice plan de g?zduire premium, înregistrare domeniu sau server VPS.3. Introduce?i codul promo?ional: SALE40V? dorim o s?pt?mân? aventuroas?, de succes ?i productiv?!Hostinger România[url=http://www.hostinger.ro]G?zduire web gratuit? f?r? reclame cu suport PHP, MySQL ?i website builder.[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Astia de la hostinger sunt ratati sau asa sunt ei de fel, am pus date reale si cica sa completez iar cu datele corecte.Va apare si voua aia cu Protected & Accelerated by Incapsula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddafi Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Pe Namecheap ii 1$ plus whois protection gratuit la inregistrarea unui domeniu nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Astia de la hostinger sunt ratati sau asa sunt ei de fel, am pus date reale si cica sa completez iar cu datele corecte.Va apare si voua aia cu Protected & Accelerated by Incapsula?Nu este tot aia? WTF?Bun? seara,Hostinger nu plaseaz? reclame pe site-urile clien?ilor s?i.Banner-ul respectiv este afi?at de serviciul Incapsula.Pentru asisten?? suplimentar?, dac? ave?i alte întreb?ri, comentarii sau nel?muriri, v? rug?m s? nu ezita?i s? ne contacta?i din nou.V? mul?umim pentru utilizarea serviciilor noastre,Catalin R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubentiti Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Eu mi-am luat de la Hostinger domeniu .xyz(gratuit) si dupa o saptamana l-au sters fiindca aveam host in alta parte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 (edited) LOL! Bine ca ai mentionat lucrul acesta.Si eu am un alt host (platit, nu free) in alta parte. Am sa astept si eu cateva zile inainte sa ma pun pe treaba. Sper sa nu fie probleme.Edit: In urma postului lui Quadmachine, am citit (cu mai multa atentie - ca na, era prea simplu sa primesti un domeniu gratis si sa dai nimic in schimb) articolul si am trecut la un serviciu de gazduire la ei. Deci, oare se merita sau nu? Voi vedea pe parcurs . Edited October 21, 2015 by Atrixb0y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Eu mi-am luat de la Hostinger domeniu .xyz(gratuit) si dupa o saptamana l-au sters fiindca aveam host in alta parte.De asemenea, oferim cele mai bune pre?uri de g?zduire shared ?i planuri VPS de g?zduire pentru nevoile dvs. Hostinger este serviciul cel mai optim de g?zduire pentru WordPress, Joomla, Magento ?i site-uri web bazate pe PHP/aplica?ii - numai acum, pute?i lua un nume de domeniu .xyz de nivel superior GRATUIT ?i s?-l conecta?i cu g?zduirea noastr? premium folosind 40% reducere!Ai dat scroll pana la fundul paginii? Nu cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubentiti Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Da...Corect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrixb0y Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Desi probabil oferta a expirat, revin cu o clarificare la spusele lui @QUADMACHINE.Am trimis un tichet la Hostinger pentru a ma lamuri daca e nevoie sa cumpar si webhost premium, si uitati ce mi-au spus:Bun? ziua,Îmi cer scuze pentru întârzierea r?spunsului. //Pentru ca mi-au raspuns dupa 2 zile.Domeniul .xyz este oferit gratuit ?i îl pute?i g?zdui/transfera oriunde dori?i. Deci, alegerea pachetului Premium este op?ional?.Toate cele bune - v? rug?m s? ne contacta?i dac? ave?i alte întreb?ri.V? mul?umim pentru utilizarea serviciilor noastre,Catalin R.Personal Help Deskwww.hostinger.roDeci, pentru urmatoarele oferte care vor aparea, sper ca acest fragment sa-i ajute pe doritori sa incerce fara frica . O zi buna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...