hades Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 (edited) IceMan loveste din nou. Hackerville loveste din nou. Edit 1: E cancer grav documentaru. Edited June 18, 2015 by hades 1 Quote
Aerosol Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 (edited) Iceman zis si "ScanMu0Ster""mai toate parolele erau 123456 " ( un lucru cu care SIGUR te poti lauda )Micul Fum si mai rau...Edit x2:// Ca un om inteligent ce a fost Iceman si-a lasati si mail-ul de contact dupa ce i-a "spart"... Va mai aduceti aminte de "deface-urile" date de copiii site-urilor de gaming."You website was hacked... Contact me at: **** " asa si asta...De ce rahat au luat interviu ratatilor de scammeri ce pacalesc oamenii pe ebay?De cand e asta "hacking" ?Mdeah m-am convins si de Norton.Si de ce tot apar preotii si biserica in video, ce vor sa demonstreze ca-s oamenii cu frica lui Dumnezeu?Adica se roaga "Doamne sa nu ma ia garda"? Edited June 18, 2015 by Aerosol Quote
nSnoopy Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Cel mai penal documentar pe care l-am vazut ever.Tincod,Aismen,Gucifer = cei trei care au speriat vestul.Aia de la Norton in loc sa isi imbunatateasca antivirusul, ei fac documentare despre haceri. Quote
mah_one Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Voi va dati seama ce publicitate ne facem cu astia?Ar fi bun un raspuns din partea unei comunitati la toate mizeriile acestea spuse pe internet despre hackerii romani. Quote
Worm64 Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 INCETATI SA PROMOVATI TOTI HAVIJARI.Majoritatea din film au sau au avut cont de metin2.Pariu.Eu @Byte-ul de ce nu suntem in documentar? Quote
iulik Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 (edited) Ce cauta popa in video asta? Edited June 18, 2015 by ManutaDeAur Quote
nSnoopy Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 INCETATI SA PROMOVATI TOTI HAVIJARI.Majoritatea din film au sau au avut cont de metin2.Pariu.Eu @Gecko de ce nu suntem in documentar?#VALUE NOT FOUND Quote
Worm64 Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 @ManutaDeAur:Si preoti si hackeri de la valcea fac acelasi lucru:Cer bani pentru lucruri fictive. Quote
askwrite Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Iceman zis si "ScanMu0Ster""mai toate parolele erau 123456 " ( un lucru cu care SIGUR te poti lauda )Micul Fum si mai rau...Edit x2:// Ca un om inteligent ce a fost Iceman si-a lasati si mail-ul de contact dupa ce i-a "spart"... Va mai aduceti aminte de "deface-urile" date de copiii site-urilor de gaming."You website was hacked... Contact me at: **** " asa si asta...De ce rahat au luat interviu ratatilor de scammeri ce pacalesc oamenii pe ebay?De cand e asta "hacking" ?Mdeah m-am convins si de Norton.Si de ce tot apar preotii si biserica in video, ce vor sa demonstreze ca-s oamenii cu frica lui Dumnezeu?Adica se roaga "Doamne sa nu ma ia garda"?te oftici ca nu ai fost si tu bagat in video ca ai gasit xss 413 persistent in microsoft? Quote
dekeeu Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 E cam aiurea s? g?se?ti un xss în Google ?i s? zici c? l-ai "spart" . În rest, nimic interesant , ca de obicei . Acelea?i personaje, acelea?i texte ?i "discursuri" în campania de autob?gare în c?cat a ??rii. Quote
tpad Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 I-au recrutat in documentar pe baza de notorietate aparent. Prost, exagerat de prost! Quote