tpad Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 S-a mai postat de 2 ori pana acum, capitane evident. Use search function before posting, especially news.
Nytro Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 "De ce in jumatate din cadrele luate cu vorbitorii din acest material se fumeaza? Care e legatura cu hackingul, cu criminalitatea cibernetica? Par mai periculosi? " De ce reportajul "In cautarea celui mai periculos oras de pe Internet - Hackerville" este un esec? - WORLDIT
mystico Posted June 22, 2015 Author Report Posted June 22, 2015 Imi cer scuze, nu observasem ca a mai fost postat.
neox Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Ne facem de ras peste hotare cu hackeri nostri.Iceman nici acuma nu a reusit sa isi puna dinti cu atatea roluri in filme de hackerii Si la nortron sa le fie rusine pentru prezentarea video ca nu stiu sa faca diferenta dintre hackeri si hotii .
theeternalwanderer Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 @Nytro esti '?mecher cu dublu ?m' daca fumezi si esti si hecar! pui o masca de schi si esti gata de pozat si de trimis in mass media
ioanms Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Ne facem de ras peste hotare cu hackeri nostri.Iceman nici acuma nu a reusit sa isi puna dinti cu atatea roluri in filme de hackerii Si la nortron sa le fie rusine pentru prezentarea video ca nu stiu sa faca diferenta dintre hackeri si hotii .Nu are bani probabil, are de platit amenzile catre nasa
gogusan Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 "De ce in jumatate din cadrele luate cu vorbitorii din acest material se fumeaza? Care e legatura cu hackingul, cu criminalitatea cibernetica? Par mai periculosi? " De ce reportajul "In cautarea celui mai periculos oras de pe Internet - Hackerville" este un esec? - WORLDIT"servere uitate de lume" ,"subdomeniu uitat " - cred ca ai scris-o asa la caterinca (ca 99% din articol)
Script Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Astia nu stiu sa faca diferenta dintre hackeri si hoti? Sa le fie rusine.
Andrei Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 "servere uitate de lume" ,"subdomeniu uitat " - cred ca ai scris-o asa la caterinca (ca 99% din articol)A extrage din context dauneaza grav sanatatii.Trebuie tinut cont de faptul ca prin a „sparge” un site, in general, acestia obtineau acces la un subdomeniu uitat de compania/institutia avuta in vizor, un loc in care nu erau informatii neaparat interesante.
mah_one Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 (edited) Pentru baietii astia care au php-ul in sange a sparge inseamna:DDOS (Ex: cand a dat jos site-ul de prezentari de la pentagon)XSS (Ex: mi-a zis tinkode ca a spart youtube si a gasit cel mai "tare Stored XSS din istoria lui"AFDetcAsta inseamna sa spargi servere...Acum inteleg eu ce vroia sa imi zica "baiatul cu php-ul in sange" cand imi zicea ca el la fiecare pentest ajunge sa sparga serverul....Un documentar de toata rusinea. Edited June 22, 2015 by mah_one
gogusan Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 A extrage din context dauneaza grav sanatatii.Trebuie tinut cont de faptul ca prin a „sparge” un site, in general, acestia obtineau acces la un subdomeniu uitat de compania/institutia avuta in vizor, un loc in care nu erau informatii neaparat interesante."Iceman a obtinut acces neautorizat in ceva servere uitate de lume".Nu le tin partea, nici nu-i cunosc, dar speram la o abordare impartiala si in nici un caz la gandire de "partid".
Taaz Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 "They are more educated" si fix atunci arunca tigarea pe jos
Zack. Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 (edited) Pana si iceman a vorbit in engleza lui de balta ... Dar Tinkode care se dadea mare fan al lui 2pac sa vorbeasca Domnul din dreapta lui pentru EL ? Marsh in pula mea Cel mai bun hacker dar nu poate rostii 2 boabe in engleza dar mai si asculta melodii din America, MOOOORPe tinkode asta il tin aia la cyber smart defence ca sa faca publicitate cu el Edited June 22, 2015 by Zack.
Elohim Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Pana si iceman a vorbit in engleza lui de balta ... Dar Tinkode care se dadea mare fan al lui 2pac sa vorbeasca Domnul din dreapta lui pentru EL ? Marsh in pula mea Cel mai bun hacker dar nu poate rostii 2 boabe in engleza dar mai si asculta melodii din America, MOOOORPe tinkode asta il tin aia la cyber smart defence ca sa faca publicitate cu el Cateodata ascult melodii in greaca sau rusa, mi se par perfecte, desi nu inteleg absolut NIMIC din ce zic ei acolo. Ce spui tu e irelevant. Tu l-ai vazut pe Iliescu cum vorbea engleza? I-ar fi prins bine un om in dreapta sa traduca.
quadxenon Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Dintr-un motiv sau altul se vrea ca threadul asta sa ramana deschis.