GMaster0 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 (edited) As propune ca in index sa se faca un buton 'Afiseaza mai mult' pentru a afisa mai multe rply uri recent postate, gen 10, si daca mai dai o data, mai afiseaza 10 si tot asa. Eu cred ca nu e nimic de pierdut...Astept parerile voastre. Edited June 24, 2015 by GMaster0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted June 24, 2015 Active Members Report Share Posted June 24, 2015 Eu sunt de acord. De multe ori se bat campii intr-un anumit thread si nu pot vedea ceea ce ma intereseaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimuletzu1 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Buna ideea .. si pe mn m-ar ajuta sa evit unele topicuri care is neinteresante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 mai corect nu ar fi ca la ultimele posturi sa arate doar ultimul post din acel thread?rezolva mai elegant problema voastra nu credeti? @soimuletzu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Pot face eu asta sa mai adauge inca 10 posturi daca n-aveti timp si vreti s-o implementati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMaster0 Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 mai corect nu ar fi ca la ultimele posturi sa arate doar ultimul post din acel thread?rezolva mai elegant problema voastra nu credeti? @soimuletzu1Nu mi se pare o idee buna. Mie imi place sa vad cine scrie intr-un anumit thread. Spre exemplu imi place sa vad:Thread1 - categorie - nume-postant1Thread2 - categorie - nume-postant2Thread1 - categorie - nume-postant3Thread5 - categorie - nume-postant4Thread2 - categorie - nume-postant2Thread1 - categorie - nume-postant3Nu:Thread1 - categorie - nume-postant1Thread2 - categorie - nume-postant2Thread3 - categorie - nume-postant3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 @GMaster0 din pacate cand apar posturi de cacat care atrag lume arata cam asa:Thread1 - categorie - nume-postant1Thread1 - categorie - nume-postant2Thread1 - categorie - nume-postant3...Thread1 - categorie - nume-postantn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMaster0 Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Chiar daca sunt de kkt, lumea poate vede ceva la ele. Sa mai avem si o optiune 'Ignora acest thread' Si sa il elimine din index. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 @GMaster0 adica K0k0, ce spui tu acolo e bine, daca n-ar fi tampenii ar deveni cam plictisitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyshake Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Si eu votez pentru un index mai lung, eventual , daca se da scroll in jos , sa apara inca 10...etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 A facut maximus un programel. E special pentru voi. Indexul imi place asa. Si daca vreau ceva mai bin. Am /feed. Si daca nu imi place nici asta. Am jsonp de pe rst. Si imi fac eu un html ce il rulez local (aveam ceva de genul, destul de complex). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMaster0 Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 feedul arata bine dar fontul si culorile in combinatia aia te ametesc, nu sii unde sa te uiti prima data. cel putin asta e senzatia mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wired Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Si eu as fi de acord cu asta. Deci +1 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ugh.Cel mai optim ar fi sa existe un checkbox intr-un colt pentru auto-scrolling (daca se doreste asa ceva).Dupa cum a zis si shaggi, sunt destul de multe alternative daca sunteti pretentiosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 A facut maximus un programel. E special pentru voi. Indexul imi place asa. Si daca vreau ceva mai bin. Am /feed. Si daca nu imi place nici asta. Am jsonp de pe rst. Si imi fac eu un html ce il rulez local (aveam ceva de genul, destul de complex).Pai si externalu iti returneaza doar 20 de posturi, se poate seta sa-ti afiseze mai multe sau ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Eu sincer foarte rar intru pe index...de obicei intru direct pe forum....OFF:Nu ma pot abtine, cine-i GMaster asta ? E sinonim cu trolling sau cu "impotriva tuturor" ? Nu vorbesc de sugestie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMaster0 Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Deci s-a luar in considerare aceasta sugestie? Imi dau seama ca administratorii si moderatorii nu au timp sa stea sa faca scripturi pentru forum dar eu zic ca e mai bine sa zice 'B? facem, dar nu veam timp acum' sau un simplu 'NU' ar fi mai mult decat suficient. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Deci s-a luar in considerare aceasta sugestie? Imi dau seama ca administratorii si moderatorii nu au timp sa stea sa faca scripturi pentru forum dar eu zic ca e mai bine sa zice 'B? facem, dar nu veam timp acum' sau un simplu 'NU' ar fi mai mult decat suficient.Nu e nici o graba, trebuie sa ai rabdare cu astfel de lucruri, nu e musai sa postezi non-stop. Cum a mers de atatia ani mai merge putin si fara. Iar lucrurile nu sunt atat de "alb" si "negru" cum le prezinti tu: daca ai fi lucrat cu astfel de platforme, ai fi vazut ca nu e tocmai usor de mentinut astfel de customizari pe timp lung: orice lucru adaugat extra fata de pachetul standard ce il contine vBulletin-ul are potentialul de a nu fi compatibil cand faci un upgrade. Da, de obicei trece multa vreme pana cei de la vBulletin dau release la o versiune majora dar nu stii nicicand - si de fiecare data ai sansele sa stai sa refaci pluginul/scriptul.In plus, astfel se site-uri trebuie pastrate cat mai light, fara "brelocuri", de adaugat doar the "must have's" nu the "nice to have's" if you catch my drift.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...