Zatarra Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Se pare ca a aparut un site destul de smecher:Te ia DNA 1 Quote
fan_em Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Acum pun si eu 3-4 medici din cluj .https://youtu.be/cktgj78v26g?t=1m9s Quote
alinpetre Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Nu este site oficial al politiei ) asta e de dragul pentru a denunta prostii nu are nici un temei legal )f... milogi ca repede puneti botul, fan_em denunta-te pe tine ) ca nu ti-a bagat suficienta inteligenta. @Zatarra intradevar ca initiati-va suna ok , doar ca definitia DNA nu inseamna sa raportezi medici , stomatolog sau militianul din colt , DNA este un organ axat pe o cu totul alta sfera... Romanul de rand sau ingust in minte are impresia ca dna inseamn superiorul politiei..., dna nu se ocupa de malpraxis , furturi , crime , violuri , sau anticoruptia la brutaria din colt Quote
fan_em Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Nu este site oficial al politiei ) asta e de dragul pentru a denunta prostii nu are nici un temei legal )f... milogi ca repede puneti botul, fan_em denunta-te pe tine ) ca nu ti-a bagat suficienta inteligenta. @Zatarra intradevar ca initiati-va suna ok , doar ca definitia DNA nu inseamna sa raportezi medici , stomatolog sau militianul din colt , DNA este un organ axat pe o cu totul alta sfera... Romanul de rand sau ingust in minte are impresia ca dna inseamn superiorul politiei..., dna nu se ocupa de malpraxis , furturi , crime , violuri , sau anticoruptia la brutaria din colt?tiu c? nu este un site oficial al poli?iei. scopul site-ului este pentru a preveni pe viitor s? nu se întâmple accela?i lucru ?i la al?i oameni. Crezi ca dac? voiam s? denun? pe cineva o ardeam pe site-uri f?cute recent? sau pe internet?Mai încet cu jignirile sau hai cu argumente. Quote
alinpetre Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 (edited) Sa previi unde ma? ) pe un site facut de unu la misto sa rada de voi? ba stii ce inseamna DNA sau cu ce se ocupa DNA? ce denunti ma tu la DNA? malpraxisul? Ce argument sa iti dau? Edited July 14, 2015 by Zatarra Quote
Zatarra Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 (edited) Eu unul cred ca e un punct de plecare si pentru ei. Pune-te in pielea oricarui om care lucreaza acolo, cat de multe poti sa stii daca nimeni nu zice nimic? Investigezi tu totul?Daca te uiti atent is date multe detalii exacte.. @alinpetre eu nu am de la tine Edited July 14, 2015 by Zatarra Quote
alinpetre Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 @Zatarra am pretentii de la tine , m-am uitat 30 de minute pe site am ras cu lacrimi 99% din ce este acolo nu are nici o legatura cu ce face DNA ... este o balarie de site Quote
fan_em Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Sa previi unde ma? ) pe un site facut de unu la misto sa rada de voi? ba stii ce inseamna DNA sau cu ce se ocupa DNA? ce denunti ma tu la DNA? malpraxisul? Ce argument sa iti dau?Nu a spus nimeni c? este un site oficial.?tiu c? nu este un site oficial al poli?iei. scopul site-ului este pentru a preveni pe viitor s? nu se întâmple accela?i lucru ?i la al?i oameni. Site-ul clar c? e facut la mi?to dar se indexeza în google SI ORICINE poate g?si la un mic search cu numele oricui detalii despre om. scopul site-ului este pentru a preveni pe viitor s? nu se întâmple accela?i lucru ?i la al?i oameni. Crezi ca dac? voiam s? denun? pe cineva o ardeam pe site-uri f?cute recent? sau pe internet? Quote
Active Members SynTAX Posted July 14, 2015 Active Members Report Posted July 14, 2015 @Zatarra am pretentii de la tine , m-am uitat 30 de minute pe site am ras cu lacrimi 99% din ce este acolo nu are nici o legatura cu ce face DNA ... este o balarie de siteProbabil ca site-ul in cauza nu are temei legal dar oricum toata chestia se va muta pe internet in viitorul apropiat, mai ales ca anonimitatea esteposibila pe internet. Quote
Silviu Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Site-ul este al unui avocat. Deduce?i voi restul. Quote
jetus Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Plangeri de tot cacatul am intrat putin la orasul meu si sunt niste acuzatii la care cunosc unele persoane acuzate si nu nici o legatura cu acuzatiile care sunt aduse. Firme inventate si zvonuri care circula si nu sunt adevarate. Ar trebuie pe undeva verificate acele acuzatii si dupa postate Quote
fan_em Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Plangeri de tot cacatul am intrat putin la orasul meu si sunt niste acuzatii la care cunosc unele persoane acuzate si nu nici o legatura cu acuzatiile care sunt aduse. Firme inventate si zvonuri care circula si nu sunt adevarate. Ar trebuie pe undeva verificate acele acuzatii si dupa postatesau m?car un sistem de voturi la fiecare postare... Quote
gogosaru12345 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 cred ca un atac ddos nu ar strica,asa sa se invete minte 1 Quote
Active Members SynTAX Posted August 23, 2015 Active Members Report Posted August 23, 2015 (edited) cred ca un atac ddos nu ar strica,asa sa se invete mintePrietenas, tu macar gandesti inainte sa postezi? Cine se invata minte? Pai acolo nu posteaza proprietarul site-ului, ci oameni ca mine si ca tine. Tu daca dai flood, il ataci pe propietar, nu pe cei care au postat.Si trebuie sa fii destul de distrus psihic ca tu, de exemplu, sa nu te duci sa te operezi de apendicita la medicul X doar pentru ca apare pe site-ul asta sinistru ca cere mita. Site-ul este un pamflet. Edited August 23, 2015 by SynTAX Quote
gogosaru12345 Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 prietenas ,nu e un pamflet ,pentru ca am gasit niste primari din zona mea cu toate datele personale la vedere.Deci cred ca o sa dispara foarte frepede situl asta de cacat Quote