Jump to content
Andrei

Premii de 1,000$ daca recomanzi un prieten programator la Accenture Technology

Recommended Posts

Romania a reusit sa se evidentieze in ultimii ani prin programatori foarte buni iar aceasta reclama pozitiva a atras tot mai multe companii sa investeasca in crearea unor echipe de dezvoltare locale.

Valul acesta a venit si cu o problema – companiile si agentiile de recrutare gasesc tot mai greu oameni ce sa ocupe locurile vacante iar cererea a depasit de mult resursele limitate de care dispunem.

In fond, Romania e o tara mica si, desi ies de pe bancile universitatilor romanesti multi studenti, realitatea face ca acestia sa nu fie pregatiti pentru adevaratele provocari ale vietii de programator in companii multinationale.

Si aici intervine originalitatea. De ce la ei si nu la ceilalti?

Fa echipa cu un prieten pentru castig la dublu!

Accenture pune la bataie premii de 10,000$ pentru persoanele care nu sunt angajati ai companiei si care recomanda un prieten cu experienta in limbaje de programare precum JAVA, .NET, C# / C++, CRM si SAP ABAP si cauta oportunitati in cariera.

Concursul este foarte simplu – recomanzi un prieten pe posturile vacante si intri automat intr-o tombola in care poti castiga un iPhone 6 Plus. De asemenea, vei fi premiat cu 1,000$ daca faci una din primele 10 recomandari de succes care se concretizeaza cu angajare la Accenture pana la 31 Octombrie 2015.

In plus, prietenul tau poate obtine un job bun, pentru o companie mare, cu immense oportunitati de dezvoltare, cu sisteme de management al performantei si o multitudine de optiuni de training si certificare, cu proiecte interesante si o atmosfera prietenoasa.

Sau poate esti tu interesat de unul dintre joburi? Tot ce trebuie sa faci este sa faci echipa cu un prieten care sa te recomande si castigati amandoi! :-)

Ai nevoie de mai multe detalii?

Vezi intreg articolul: Premii de 1,000$ daca recomanzi un prieten programator la Accenture Technology in Bucuresti - WORLDIT

Link to comment
Share on other sites

Sunt curios daca au platit pentru articol. De cele mai multe ori marketingul lor insemna sa arunce cu bani fara sa se gandeasca foarte bine la cat e de efectiv. De data asta insa pare sa fi facut treaba bine.

Daca vreti sa aplicati pentru joburi la Accenture Cj, trimiteti CV prin PM la mine.

Link to comment
Share on other sites

In Bucuresti, stiu sigur ca Stefanini ofera recompensa 500 euro celor care le recomanda un programator bun. Si Zitec oferea in trecut, acum nu mai stiu. Conditia ar fi ca pprogramatorul respectiv sa stea o perioada de timp in companie, 6 luni la Stefanini, oricum perioade scurte.

Daca va ganditi ca procesul de recrutare pentru un programator senior poate dura si 3 luni de zile (pur si simplu nu gasesti oameni care sa-si caute de lucru) si ca salariul lui poate depasi lejer 2000 euro, parca nu mai par asa de extraordinare recompensele astea pentru recomandare.

(topic vechi, dar totusi de actualitate)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...