Guest Nemessis Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 http://www.trilulilu.ro/Jeg/502c2b6f0d439c Quote
Hertz Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Io nu am inteles nimic din ce a zis aia :shock: ya yo nuuu ya yo yo ya Quote
loki Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Io nu am inteles nimic din ce a zis aia :shock: ya yo nuuu ya yo yo yacum sa nu? shoot the shit! Chiar video-ul am inteless ca e de la jeg dar filmarea originala stie cineva de unde e? M-a rugat cineva sa ma interesez. Quote
daatdraqq Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Extraordinar ,niciodata cred ca nu am ras ca acum .Rad de 30 min si nu pot sa ma opresc .Bvo super tare !! Quote
~Xenoger Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 sa asteptam sa intre sysgh0st sa ne traduca Quote
loki Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 e dublata in md5 Apropo... se pare ca nu e din Vaslui cum zice prin film... da tot nu aflu de unde e filmarea, stie cineva sursa? Quote
andreigee Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 este evident ca ea nu a dat, ya yo shit nu ya yo dat Quote
oldnavy Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Mda..nu e de ras,s-a mai dovedit odata nivelul de cultura din Romania. Quote
Elias Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 in sfarsit pot spune si eu ca is mandru ca sunt roman ... plm astea e romania tara tuturor posibilitatilor. o tara in care 40% din populatie este inculta i love romania Quote
Guest Kenpachi Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 de unde stiti voi ca e inculta ma ?poate a crescut cu Dr.Dre in copilarie ... Quote
daatdraqq Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 de unde stiti voi ca e inculta ma ?poate a crescut cu Dr.Dre in copilarie ...Mai repede spre EMINEM bate !! Quote
zbeng Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce bine ca nu ati comentat nimica de moldoveni...DAR UNII MOLDOVENI IS PROSTI NU GLUMA poate se emotionse femeia eu am vazut betivi mai grav decat ea:)) Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce bine ca nu ati comentat nimica de moldoveni...DAR UNII MOLDOVENI IS PROSTI NU GLUMA poate se emotionse femeia eu am vazut betivi mai grav decat ea:))Nu neaparat prosti,doar inculti,si n-au avut norocul sa fie educati intr-un mediu propice.Asta e situatia,si vor trece multi ani pana se va schimba.PS: asa ca fapt divers,de exemplu stirile de la ora 5 de pe PRO TV,in proportie de 90% sunt cu,si despre moldoveni(n-am nimic personal cu ei) Quote
~Xenoger Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce bine ca nu ati comentat nimica de moldoveni...DAR UNII MOLDOVENI IS PROSTI NU GLUMA poate se emotionse femeia eu am vazut betivi mai grav decat ea:))mm te lauzi ca esti moldovean ? Quote
loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 unii oameni is prosti... chiar ajungem la polemici intre moldoveni olteni bucuresteni ... mai bine ramanem la unguri Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 unii oameni is prosti... chiar ajungem la polemici intre moldoveni olteni bucuresteni ... mai bine ramanem la ungurisa nu trecem la rasism,ok? Quote
go_sword Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 1. rasism ?! da ce ungurii is negrii ?? poate te referi la XENOfobism2. esti ungur ? Quote
go_sword Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 pai nush..intreaba-l pe flama,e baiat de treaba Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Nu sunt ungur,dar am prieteni unguri,si sunt mai de treaba decat romanii.PS: ma,da ce vedetisme aveti in cap Quote
zbeng Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 ce bine ca nu ati comentat nimica de moldoveni...DAR UNII MOLDOVENI IS PROSTI NU GLUMA poate se emotionse femeia eu am vazut betivi mai grav decat ea:))mm te lauzi ca esti moldovean ?DA MA LAUD CAS DIFERIT DE RESTU SI CARE E PROBLEMA DACA IS MOLDOVEAN ? Quote