andrei98M Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 (edited) Sunt foarte interesat de un part time cu o firma de web.Am si cunostiinte de baza cu baze de date.Realizez script-uri php, site-uri, traduc engleza-romana la preturi bune. Astept ofertele pe PM. Doar proiecte mici-medii pentru ca atat imi permit cunostiintele momentan. N-am primit feedback-uri negative pana acum.Site-ul meu AndreiDev.com.La orice proiect fac demo, apoi se face plata si la final se trimite.BackgroundSalut, sunt Andrei si astazi am decis sa pun si aici oferta mea.Despre mineAm intrat in lumea programarii acum 2 ani, atunci am "debutat" cu niste proiecte la scoala pentru diverse materii precum fizica, biologie etc in care am folosit js ca sa fac niste animatii pentru diverse lectii, care mai tarziu au fost folosite in AeL, scopul meu initial a fost sa iau o nota mare, apoi a devenit o pasiune.Olimpiade/ConcursuriAm participat si la concursuri / olimpiade C++, unde am avut rezultate excelente si m-am remarcat. Profesorul a aratat un interes pentru mine si mi-a oferit o rampa de start.ProiecteleCate proiecte ai avut? Ce feedback-uri ai primit ? Astea sunt intrebarile cele mai comune si o sa raspund pe rand la ele. Portofoliul meu cuprinde foarte multe landing page-uri pentru ca acesta este angajatorul meu principal. In trecut am realizat si site-uri pe platforma wp (nu sunt cel mai mare expert, dar ma descurc), scripturi in php de automatizare ( metoda curl, a fost cea mai des folosita) , generatoare (numere de telefon etc) . Proiectele care nu au fost platite si le-am facut doar pentru experienta au fost facute in C#, total opus, fata de ce ma axez acum si am ramas concentrat. Le gasiti pe linkedin, daca totusi sunteti interesati. Cei de pe forum, care au lucrat cu mine, pot confirma. Edited July 25, 2015 by andrei98M Quote
gipsy Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Recomand! mi-a facut baiatul un script in cateva zile. Totul merge brici. Quote
andrei98M Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 Te astept sa ridici o mana aici ca stiu ca esti de pe rst Quote
andrei98M Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 (edited) Bumb!Fac si logo-uri : Nu imi ziceti de culori ca nu le-am ales eu Edited August 6, 2015 by andrei98M Quote
Rickets Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Vouch pentru Andrei. E serios ?i determinat s? lucreze. Quote
andrei98M Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 salut.css stii ?Se include in fisa postului cu prietenu lui HTML si amicu PHP Quote
andrei98M Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 Bump, doar pm fara reply-uri Quote
andrei98M Posted November 28, 2015 Author Report Posted November 28, 2015 Am revenit din concediu, bump it up! Quote
aelius Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 Bro, pune ceva de actualizare (un serviciu, o oferta cu un pachet ceva, un discount, etc). Iti dau baietii ban daca dai doar "bump" la thread fara ceva semnificativ. Succes cu treaba. Quote
QuoVadis Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 10 minutes ago, aelius said: Bro, pune ceva de actualizare (un serviciu, o oferta cu un pachet ceva, un discount, etc). Iti dau baietii ban daca dai doar "bump" la thread fara ceva semnificativ. Succes cu treaba. This site can’t be reached andreidev.com’s server DNS address could not be found. Misto! Quote
andrei98M Posted August 31, 2016 Author Report Posted August 31, 2016 10 hours ago, QuoVadis said: This site can’t be reached andreidev.com’s server DNS address could not be found. Misto! E o poveste lunga, mi-am facut site-ul intr-o perioada destul de incarcata, aveam proiecte peste proiecte, linia de asteptare pentru ele crestea ca si coada la Kaufland si n-am mai avut timp sa ma ocup de el. Am pus un landing page foarte vechi facut de mine si l-am lasat asa. In timp, am uitat complet de el si nici nu prea mi-a mai pasat pentru ca nu imi aducea beneficii, daca aveam timp sa-l fac, probabil era up si azi. 10 hours ago, aelius said: Bro, pune ceva de actualizare (un serviciu, o oferta cu un pachet ceva, un discount, etc). Iti dau baietii ban daca dai doar "bump" la thread fara ceva semnificativ. Succes cu treaba. Imi pare rau, eram tot asa pe fuga. Un update ar fi ca site-ul meu personal nu mai exista. Ma ocup cu site-uri de prezentare, scripturi de extras date sau orice altceva nu imi ocupa saptamani, ma refer sa nu fie cereri de jocuri, chestii uber-complicate, din cauza lipsei de timp. Sorry guys! Pretul unui site pleaca de la 50$ si pot cere avans in functie de lucrare, fac cam orice. Mi-am inchis paypal-ul si accept plati prin iban si btc. Conversatii serioase doar prin OTR, fara discutii pentru ca vreau sa pastrez confidentialitatea cu clientul si sa nu ajunga proiectele pe la vreo terta. Quote