Jump to content
askwrite

Steam Stealer

Recommended Posts

Salut, vand steam stealer codat de mine (c# si vb.net) care fura fisierele pentru bypass steam guard + configul + user si parola + browserdata si va trimite datele online pe un panel creeat tot de mine si va invat metoda de bypass mail 2 step authorization + metoda de spread etc.

Ma gandesc sa vand doar sursa, veniti cu oferte va rog.

Edited by askwrite
Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa par nesimtit, si imi cer scuze ca postez offtopic, dar cele 2 oferte de mai sus de 2 si 4 euro credit gsm, pe langa faptul ca vin din partea unor copii care nici nu inteleg "the mechanics" din spatele produsului vandut de baiat, inspira si lipsa de respect. Taranii nu se mai duc la sapat nici pe 80 RON ( ~17 euro ), si voi faceti oferte de 2 si 4 euro.

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa par rautacios, dar cacaturile alea au valoare in $$$ si e un pic de frauda ce face acest program, ai grija pe ce mana ajunge .

Parerea mea ca se pot face bani frumosi daca esti dispus sa risti si ai constiinta de fier, oricum singurul mod in care il poti folosi este sa vinzi imediat itemele care le fura fiindca mai devreme sau mai tarziu ele tot dispar.

Dupa parerea mea programul valoreaza in jur de 500-1000 euro daca te duce un pic capul poti face foarte multi bani in foarte scurt timp cu el

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...