Jump to content

Pavlov

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pavlov

  1. Pavlov

    FREE TOOL

    Macar un b-sais'patru sa dea omu' inainte sa vada info, macar atata lucru, mi se pare corect.
  2. Pai deasta a zis omu "INCA un post". Adica inca unul pe langa ale lui, omul e realist, macar acorda-i credit pentru asta
  3. @Nemessis este ca baietii destepti inca sunt prin preajma, dar cateva luni pe arest sau cativa ani cu suspendare i-au calmat un pic sa isi mai doreasca faima si recunoastere. Banii primeaza, si mi se pare foarte normal.
  4. In proportie de cel putin 75% din utilizatorii de pe bet365 erau / sunt oameni cu salariu, inclusiv eu. Oamenii muncesc, iar in sfarsit de saptamana, decat sa arunce banii pe un cacat de bilet la loto, mai bine fac un pic de brain storming si plaseaza un bet baza macar un sfert pe niste calcule, decand pe noroc. Apoi, daca vremea e frumoasa afara, probabil se opineaza si o laba. La fel ca labarii care isi dau cu presupusul aiurea despre altii, crezandu-se mai evoluat ( read involuat ) doar pentru ca are acasa o femeie care nu e satisfacuta, datorita importante surclasate de job.
  5. Btw, Nytro nu a vazut threadul de nu a dat like?(hahahah) E nasol cand nu face vreun pusti fara nume threaduri de genu, nu aveti de cine sa va bateti pula.
  6. Nu le poate pune, asta daca nu vrea sa ia ban. Din ce snippeturi a pus pe acolo + umila mea experienta pe net, baietelul care se crede fetita o arde dubios si suspect cu nasoale.
  7. Pavlov

    C si C#

    Daca nu ai fost pregatit sa descoperi raspunsul de unul singur, cel putin reusind sa pui intrebarile corecte pe google, nu esti pregatit pentru niciunul din ele. https://www.google.com.sg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=differences+between+C+and+C%23
  8. Batea apropo la o teorie a conspiratiei ce se credea adevarata prin '99. Desi nu este exclus, si inclin sa o cred si eu, la urma au venit baietii cu lucruri reale. Asta prin 2004-2005 sa zicem. Suntem in 2016 aproape si firmele anti-*ware inca sunt luate prin surprindere. Insa nu va speriati, se pare ca mai toate au capatat o alta abilitate, si anume scrierea de articole generice condimentate cu o mana de termeni high-tech care sa bage omul de rand in ceata si sa mearga sa dea 100-200 ron sau cat o fi o licenta pt AV. O firma chiar a fost data in judecata recent pt articole scrise aiurea, bitdefender sau kasperski parca? Anyway, in afara de o mana de programatori adevarati in spatele acestor firme, cei care se ocupa de media sunt mai prosti ca pacatul, si nu reusesc decat sa bage lumea in sperieti si in cheltuieli. Personal, consider ca mai bine s-ar implementa test IQ la achizitionarea unui PC decat imprastierea unei idei de a da bani pe nimic. Sau hai sa nu fiu rau. Cei cateva sute de roni investiti intr-un training de "cum sa nu te virusezi ca prostul". L.E. Stai ca acum am realizat. Idiotii chiar au scris ca troianul in sine vizeaza Romania. In speranta ca vreun angajat de la bit citeste pe aici, ma intreb daca baietii au cel putin vreo intelegere slaba asupra subiectului, sau aleg stiri aiurea in timp ce fumeaza ceva iarba vanduta de Brusli din bucuresti ? Faptul ca un idiot si-a desfasurat campania asupra unor utilizatori din Romania, nu inseamna ca acest malware e adresat Romaniei, idiotilor
  9. Nu stiu voi, mie unu imi pare rau ca s-a dus si nu a merlit macar o bruma de unguri.
  10. Hai sa ii intrebam pe cei 80-90% din utilizatorii de internet care ar rula asa ceva, cat de prosti se cred:))
  11. La cum te stiu Cifre, asta e social engineering sa iti cauti clienti ))
  12. Pavlov

    Cumpar 1 RDP

    Problema este aici. Ruland Dubrute, si RDP-ul fiind spart, daca ii reuseste cateva zile este norocos.
  13. Il folosesc de ceva timp pe localbitcoins, spre uimirea mea il vad si aici. Transferuri WU in maxim 15 minute, nu ai ce sa iti doresti mai mult de la un exchanger.
  14. Baieti, sunt o gramada open source pe net, nu va inteleg deloc. E acelasi protocol de acum 15 ani cand a aparut nebunia pe irc. Uitati un mic exemplu https://packetstormsecurity.com/files/122151/against.py.txt sau https://packetstormsecurity.com/search/files/?q=brute-force%20ssh
  15. Intr-adevar, doar cele albe te ajuta sa urci la mama dracu'. Cele colorate, sau incolore, si de ce nu, si inodore, nu sunt deloc bune, recomand sa stati departe.
  16. Incerc sa fac un sondaj asupra userilor din acele baze, pentru a determina parerea personala a persoanelor in cauza despre relatiile sexuale premaritale si de comun acord, respectiv parerea lor despre viziunea asupra ponderei medie de divorturi cauzate de acest leak, pe viitor. Daca o sa gasesc timp, probabil ma voi stradui sa dezbat pe scurt si opinia comuna a acestor biete suflete despre femeile, si de ce nu barbatii care incearca din rasputeri sa provoace un dialog cu persoane necunoscute, crezandu-se mai... care este cuvantul care-l caut... mai evoluati (sau involuati ) decat ceilalti, judecand dupa niste banale aparente. La final, daca gradul de propagare a atentie captate creste, o sa incerc sa documentez si posibila problema legata de ostilitatea unora indreptata spre cei care inca stiu sa spuna un simplu Multumesc pentru timpul pierdut al unora, care nu asteapta nimic inapoi.
  17. Fix asta cautam acum cateva minute, epic. Multumim
  18. Daca chiar o fi furat pletosul asta banii, din aia 5 ani, o sa faca 2 ani MAXIM, daca ii face si peaia, si o sa fie in sfarsit "Big IN Japan". Easy tradeoff
  19. Considera urmatoarele doar ca un sfat in plus, nu neaparat o idee geniala. Te documentezi zilnic timp de 1-2 saptamani pe digitalpoint si flippa, pandesti vanzari de site-ul cu revenue, iti cumperi unul care produce $300 / luna, platesti $3000. Stai un an, si il vinzi mai departe. Profit teoretic: 100%
  20. Tipul asta ( original author, nu translatorul ) e doar un drama queen, sperand sa ajunga un soi de John Chow. Like, seriously, sa stai atat sa iti bati capul sa explici lumii cum te-a futut google in cur, pentru ce?
  21. Niciun honeypot. Darkode userlist: ~450. People busted:50 ( unele surse specifica 80 ). Do some math.
  22. Nu vreau sa par nesimtit, si imi cer scuze ca postez offtopic, dar cele 2 oferte de mai sus de 2 si 4 euro credit gsm, pe langa faptul ca vin din partea unor copii care nici nu inteleg "the mechanics" din spatele produsului vandut de baiat, inspira si lipsa de respect. Taranii nu se mai duc la sapat nici pe 80 RON ( ~17 euro ), si voi faceti oferte de 2 si 4 euro.
×
×
  • Create New...