stefsika Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 (edited) Se poate rula orice program sau joc doriti! Nu mai investiti puternic in consol? desktop.Se poate rula orice aplicatie Steam® sau Windows®. Pute?i utiliza chiar ?i un vechi controler Xbox ® sau PlayStation®. Tot ce trebuie sa faci este sa va conectati cu dispozitivul dumneavoastr? preferat ?i sa va conecta?i!VAND INVITATIE CONT PRIME AM DOAR 1Eu joc Planetside2 si Tera online la specificatii maxime cu specificatiile de mai jos !! Inregistreaza-te si confirma email-ul si primeste 10 beta points si nu trebuie sa astepti !!!! daca nu confirmi stai la rand chiar si 2 ore fara points ! MERITA!!https://goo.gl/609xBNScuze pentru greseli inca invat romana Later edit: video Dota 2 gameplay Wow,impresionant,chiar merge,dar nu aud sunetul.La mine merge este totul ok.Merge perfect,am eu netul mai prost, dar liquid merge. Edited August 18, 2015 by stefsika Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 (edited) @stefsika Trebuie neap?rat s? ai steam instalat ? ( si windows 10 ? ) Edited August 6, 2015 by Speed123 Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Trebuie neap?rat s? ai steam instalat ?Nu ai nevoie de steam, te conectezi la cloud folosing clientul de la download page apoi intri pe website in camera beta si astepti randu . Apoi se lanseaza aplicatia si dai click pe windows 10E ca si cum te ai conecta la un windows VPS, doar ca are placa video foarte buna si e gratis in beta Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Nu ai nevoie de steam, te conectezi la cloud folosing clientul de la download page apoi intri pe website in camera beta si astepti randu . Apoi se lanseaza aplicatia si dai click pe windows 10E ca si cum te ai conecta la un windows VPS, doar ca are placa video foarte buna si e gratis in beta @stefsika , am facut cont dar nu imi trimite mail ul de confirmare si am 0 beta points. Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 @stefsika , am facut cont dar nu imi trimite mail ul de confirmare si am 0 beta points.Da, dureaza putin pt ca punctele sunt acordate manual sa nu fie abuzate. Quote
Sveratus Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Deci sa inteleg cati trebuie programu ala si un net gros? Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Deci sa inteleg cati trebuie programu ala si un net gros?Eu am net de 50mb de la upc si merge excelent, nu stiu cu viteza mai mica. Chiar acum joc dota 2 toate la maxim ceea ce nu pot pe laptop`ul meu Quote
bcman Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 https://liquidsky.tv/ - f?r? ref. ?i da, ?tiu ca se vedea ?i din video sau se putea ?terge reful pe urm?, dar a?a e frumos, s? pui link ?i cu ?i f?r? refferal. Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 @stefsika , dupa cum am zis am facut cont , am si confirmat email-ul am primit doar 5 beta points si apoi am descarcat clientul , dar stau si astept de 10 minute. Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 @stefsika , dupa cum am zis am facut cont , am si confirmat email-ul am primit doar 5 beta points si apoi am descarcat clientul , dar stau si astept de 10 minute.Sa dechizi si clientul si lasa pagina web deschisa si acolo dupa ce apesi pe "usa" beta apare un numar aia inseamana cati sunt inaintea ta la rand. Quote
albertynos Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Hmm i-am facut si eu cont lu fratemiu sa vedem...inca asteptam confirmare... Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 https://liquidsky.tv/ - f?r? ref. ?i da, ?tiu ca se vedea ?i din video sau se putea ?terge reful pe urm?, dar a?a e frumos, s? pui link ?i cu ?i f?r? refferal.ok am schimbat mersi de info Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 @stefsika Am si clientul si site-ul deschis , am intrat pe "usa" de la beta si nu imi apare nici un numar. Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 am facut un video scurt acuma in primul post Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 @stefsika mie imi ramane la incarcare acolo , imi poti lasa un id de messenger sa vorbim ? Quote
GMaster0 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Nu am inteles ce faci cu points ul... Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 Nu am inteles ce faci cu points ul...cu cate points ai mai multe cu atat ai mai putin de asteptat. eu ma conectez instant ! la inceput asteptam si 1 ora Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 @stefsika mie imi ramane la incarcare acolo , imi poti lasa un id de messenger sa vorbim ?da, iti dau pm mai diseara cand ajung acasa, si vorbim Quote
RazvanelTM Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Eu nu inteleg,trebuie sa am neaparat windows 10? Quote
DarkLegion Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Sunt curios de chestia asta, dar cat sta sa se conecteze? Nu imi apare niciun numar acolo cu cati utilizatori sunt in fata mea. @RazvanelTM, nu trebuie sa ai windows 10, "rdp"-ul acela are windows 10. Quote
Sandu Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 nu trebuie sa ai win 10merge si pe android!! Quote
stefsika Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 cine vrea sa l ajut diseara sa mi arate o dovada ca s-a inregistrat cu reff link`ul meu ....chit pe chit mersi Quote
albertynos Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Bai e greu ca inca nu ma aprobat....dureaza...si am facut de vreo ora cont cu aprobat si toate alea...inca sunt in pending Quote
Speed123 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 si mie la fel imi sta in pending de aproape 2 ore. Quote
seboo00111 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Ce e asta?Playing games on a VPS? Quote