Jump to content
Andwer

Cineva priceput in dedicate?

Recommended Posts

Posted

Spune aici ce ai nevoie. Sunt mai mul?i pe forum care se pricep la "dedicate" (a se citi Linux, Apache, nginx ?i alte softuri pentru servere sau networking). ?i mai mult ca sigur sunt ?i al?ii care au nevoie de ajutor pentru aceea?i problem? sau probleme similare.

Posted (edited)

Am citi dedicatie, in loc de dedicate sorry greseala mea.

Spune cu ce nu te descurci, ce nu iti iese da mai multe detali.

Edited by sandu69
Posted
Am citi dedicatie, in loc de dedicate sorry greseala mea.

Spune cu ce nu te descurci, ce nu iti iese da mai multe detali.

Nu stiu sa instalez gamecp pe dedicat. Am nevoie doar pt 1-2 servere de cs1.6...

Posted (edited)
Nu stiu sa instalez gamecp pe dedicat. Am nevoie doar pt 1-2 servere de cs1.6...

Acel dedicat, ce sistem de operare are?

De la ce firma este? Ce gamecp vrei sa instalezi ce versiune un link cu gamecp nu ar strica.

Edited by sandu69
Posted
Acel dedicat, ce sistem de operare are?

De la ce firma este? Ce gamecp vrei sa instalezi ce versiune un link cu gamecp nu ar strica.

Sistem Linux , de la o firma din germania , si nu am gamecp,probabil o sa instalez nulled am nevoie dar pt 1-2 servere....,sau imi puteti sugera voi niste alternative free ?

Posted
Sistem Linux , de la o firma din germania , si nu am gamecp,probabil o sa instalez nulled am nevoie dar pt 1-2 servere....,sau imi puteti sugera voi niste alternative free ?

Mda, exista n-spe mii de sisteme linux. Se vede de ce nu te descurci.