Jump to content
DroidBot

Nelimitat Vodafone o data la 7 zile

Recommended Posts

Cum sa fie nelimitat daca se limiteaza in timp la o zi, si minutele doar in retea (in alte retele, convorbirile in retea sunt fara vreo limita, neconditionat)? Ce inseamna nelimitat? In ce limba vorbiti?

Atunci cand activezi optiunea, o data pe saptamana traficul de net nu se contorizeaza, la fel cu minutele si sms-urile in retea. Asta depinde de ce alegi.

Am postat mesajul asa cum l-am primit.

Edited by DroidBot
Link to comment
Share on other sites

Eu vreau sa-l vad pe omu' ala care e fericit la culme si multumeste toate picturilor de pe pereti din locasuri crestinesti pentru net nelimitat TIMP DE O ZI. Big-break-ul tau, amice, aici iti incepe viata. O sa ai o cariera de succes si o sa-ti traiesti viata ca Hugh Hefner scuipand excesul in fata. Pentru ca ai avut net NELIMITAT timp de o zi. Tu auzi cum suna? Nelimitat. Deci toate drumurile-s deschise. Poti face ce vrea muschiul tau, ai cheia internetului.

Si dup-aia mai afla cativa, pe rand, nu toti, ca si net-ul ala de-l plateste maica-ta lunar pentru PC-ul de acasa care costa in jur de 30-50 lei are tot trafic nelimitat si ghici ce: o luna intreaga. Pe spatele astora traieste Vodafone, tie o sa-ti dea O ZI nelimitat cu abonament de 30 euro.

RIDICA-TE GHEORGHE, IOANE!

Later edit: Salut, doamna aia tanara bruneta de 20 de ani care lucreaza la shop-ul Vodafone din coltul strazii si bun venit pe RST. Daca-mi maresc abonamentul cu 5 euro, imi arunci si vreo 50 de minute/SMS nationale?

Edited by censored
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...