diablo666 Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Buna seara,Am nevoie de parerea vb in legatura cu urmatoare treaba:Sapt trecuta am trimis la misto un cv catre o agentie de recrutari de pe olx. Azi ma suna una pe la ora 10 dim si imi spune ca in dupa-amiaza asta ma va suna alta duduie pt un interviun in eng. OK...ma suna aia..vb cu ea putin in eng (nimic deosebit...) vreo 5 min. dupa care imi spune...felicitari ai luat interviul..vineri pleci in UK la munca...WTF???? (primele 10 sec..am fost socat...)Pe la ora 18 ma suna alta duduie ) care incepe sa-mi explice cum stau treburile adica:- 50 Lire cominisionul lor;- 150 L autocarul;- 400 L cazarea pe o luna si un depozit pe care mi-l vor da la final inapoi- acte necesare: buletin si acte de studiu.firma este Office Interim din iasi langa lidl - ITMVoi ce spuneti? mi se pare extrem de suspecta toata treaba asta...+ cum plm din cate cereri au primit..si sunt sigur ca sunt de ordinul sutelor pt ca cu siguranta au postat pe mai multe site-uri ei ma cheama pe mine numai dupa un interviu la tel in eng. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spider Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 e teapa sigur, o s?-?i ia acel comision apoi te las? cu ochii'n soare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo666 Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 aia la telefon mi-a zis ca ma pune sa semnez contractul inainte..oricum am sa-i cer contractul maine sa-l citesc si eu (daca mi-l trimite) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gushterul Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Dar ai dat un search pe googlez inainte cu Office Interim?Unii ca sa traiasca au nevoie de apa, aerul si fraierul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesel. Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 eu zic sa ne dai si noua numerele lor de telefon de pe care ai fost sunat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Atentie mare, mi.am luat'o in freza, o sa deschid un topic pe aceasta tema si revin cu un link aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...