paxnWo Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Am tot cautat pe google scripturi dar vad ca nu functioneaza ... vreau ca atunci cand cineva da right click pe pagina mea sa ii arate un pop-up cu "you are not allowed" . se poate ? Quote
Nytro Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nu ai cum sa ii opresti sa nu vada sursa . Trickul cu click drepta nu tine : View >> Source ... Quote
Danielle Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Uite sursa unui cod..doar inlocuesti scrisul "Function Disabled" cu "Ce vrei tu"..Iti dau si sursa paginei ...http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/noright.htm<script language=JavaScript><!--//Disable right mouse click Script//By Maximus (maximus@nsimail.com) w/ mods by DynamicDrive//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.comvar message="Function Disabled!";///////////////////////////////////function clickIE4(){if (event.button==2){alert(message);return false;}}function clickNS4(e){if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){if (e.which==2||e.which==3){alert(message);return false;}}}if (document.layers){document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS4;}else if (document.all&&!document.getElementById){document.onmousedown=clickIE4;}document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")// --> </script> Quote
Hertz Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Danielle,trebuia sa citesti postul de mai sus...Si din ce stiu scriptul asta functioneaza numai pe IE...cred.Merge ca atunci cand da clik dreapta si view soruce sau File-View Source sa ii apara in sursa...SOURCE DENIED ...sau ce vrei tu.Am sa revin mai tarziu cu un edit. Quote
~Xenoger Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Am tot cautat pe google scripturi dar vad ca nu functioneaza ... vreau ca atunci cand cineva da right click pe pagina mea sa ii arate un pop-up cu "you are not allowed" . se poate ?Nu poti sa interzici complet accesul la view source + nu vad rostul pentru care l-ai interzice.Restrictia la view source se poate activa doar in cazul right click`ului de la mouse insa daca vizitatorul are javascript dezacttivat atunci protectia nu mai este valida. Quote
NIFOS Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Exista un program care codeaza sursa unei pagini web. Cand dai view source in loca sa apara sursa apar tot felul de litere si cifre aiurea. Nu mai stiu cum se cheama, l-am folosit mai demult. Daca stie careva numele programului sa-l posteze. Quote
Hertz Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Exista un program care codeaza sursa unei pagini web. Cand dai view source in loca sa apara sursa apar tot felul de litere si cifre aiurea. Nu mai stiu cum se cheama, l-am folosit mai demult. Daca stie careva numele programului sa-l posteze.La asa ceva te referi?http://www.felgall.com/jstip31.htm Quote
paxnWo Posted April 12, 2008 Author Report Posted April 12, 2008 am folosit HTML Guardian 7 si are ff multe functii , dar iti lipeste un banner sus cu site-ul lor si e naspa iti da disable la scrennshot , copy text , hotlink , click dreapta , passwords ... e fain , dar nefolositor scopul meu era sa ascund style.css , pot sa fac cu .htaccess si .htpasswd ... si cand intra pe link style/style.css sa ii ceara parola http://www.tools.dynamicdrive.com/password/ asta e generatorul dar ma chinui si nu imi merge deci eu daca am asa : 127.0.0.1/locked ---> asta sa fie folderul blocat cu .htaccess 127.0.0.1/forbidden/pass/ ---> asta sa fie folderul cu .htpasswd pathu pe care in scriu in .htaccess este : AuthUserFile ../forbidden/pass/.htpasswd cumva ? Quote
Nytro Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Browseru citeste sursa paginii si o interpreteaza . Daca nu are ce citi , ce interpreteaza ? Cum browserul poate vedea sursa , asa o poate vedea si altcineva ... Quote
tici Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 am folosit HTML Guardian 7 si are ff multe functii , dar iti lipeste un banner sus cu site-ul lor si e naspa iti da disable la scrennshot , copy text , hotlink , click dreapta , passwords ... e fain , dar nefolositor scopul meu era sa ascund style.css , pot sa fac cu .htaccess si .htpasswd ... si cand intra pe link style/style.css sa ii ceara parola http://www.tools.dynamicdrive.com/password/ asta e generatorul dar ma chinui si nu imi merge Faci un .htaccess si scrii in el codu asta:AuthType BasicAuthName "ACCESS RESTRICTED!"AuthUserfile "../htdocs/forbidden/.htpasswd"Require valid-userIl pui in directorul in care se afla syle.css (probabil css/style). Cand va dori cineva sa acceseze orice fisier din acel director ii va aparea un popup sa bage user si parola. In asa fel iti rezolvi problema, sper sa-ti fie de ajutor Authorization RequiredThis server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.deci eu daca am asa : 127.0.0.1/locked ---> asta sa fie folderul blocat cu .htaccess 127.0.0.1/forbidden/pass/ ---> asta sa fie folderul cu .htpasswd pathu pe care in scriu in .htaccess este : AuthUserFile ../forbidden/pass/.htpasswdNu mai ai nevoie de asa ceva. Doar acel .htaccess pus in directorul dorit si este suficient si nimeni nu va mai putea sa-ti vada sursa la vre un fisier de acolo.E singurul mod in care poti proteja un fisier Quote