Ndrey Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 am luat dupa torente varianta crackuita pentru amd si intel de Mac OS X. Am tras pe dvd am bootat si cand sa instalez cica select destination volume si nu imi arata nimic. ce tre sa fac? POZA: Quote
Jeefo Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 am luat dupa torente varianta crackuita pentru amd si intel de Mac OS X. Am tras pe dvd am bootat si cand sa instalez cica select destination volume si nu imi arata nimic. ce tre sa fac? POZA:quote]Eu cred ca e din cauza la partitie, baga si tu system comander 7(asta il folosesc eu) si fa partitie pentru mac, o sa ti le citeasca si pe celelate partitii dar ca sa instalezi sistemul de operare iti trebuie partitie speciala pt el, lafel ca la linux.Asa cred eu cine stiie mai bine sa ma corecteze. Quote
crs12decoder Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 ma vreau si eu mac... de unde il ai ca eu nu l-am mai gasit Quote
devianc3 Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 FFS!!!... Google is your best friend!De-acolo ajungi la www.isohunt.com, thepiratebay.org, si muuuulte alte site-uri de genul asta, care fac pariu ca te vor ajuta enorm. Quote
ghostdust Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Partitia pe care o vrei pentru MAC o formatezi FAT32 si o faci activa. Lansezi discul de instalare, dai -v si astepti. Faci instalarea normal dar depinzand de ce varianta ai trebuie sa alegi driverele necesare pentru hardwarele tau. Mai multe explicatii gasesti pe InsaneMac. Quote