myusauser2015 Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 (edited) Salut. Cei care folosesc destul de des siteul Blockchain.info cred ca deja stiu ca ieri s-au facut ceva update-uri, insa astazi am observat ceva ciudat... Am primit aseara in jurul orei 12-1 undeva la 150$ in wallet insa nici acum tranzactia nu e confirmata, iar la network propagation... 0% (Very Poor). Ce e si mai ciudat ca aproape de fiecare data cand dau refresh, imi apare un mesaj "Maximum concurrent requests for this endpoint reached. Please try again shortly." Am trimis si un ticket pe pagina lor de suport insa nici un raspuns... Am mai cautat si pe google sa vad despre ce e vorba insa nimic concret. Ce am aflat e doar ca au mai avut problema asta si prin februarie, anul curent.A mai patit cineva asa astazi? Stie careva despre ce e vorba?LE: Acu am observat ca detaliile din hash-ul corespunzator tranzactiei zice cu totul altceva Edited October 27, 2015 by myusauser2015 Quote
nonimporta Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Maximum concurrent requests for this endpoint reached. Please try again shortly o primesc si eu.Verifica aici https://blockexplorer.com/address/adresa daca ti-au venit btc Quote
myusauser2015 Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Nu a ajuns nimic... Uite si tu cum se prezinta situatia https://blockexplorer.com/address/1Eexzw4ZdC5yRybffGnXNtC6wtWChJZReu Quote
QuoVadis Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Vezi update-uri pe https://twitter.com/blockchain Oricum este cunoscut faptul ca intreaga retea de bitcoin este sub atac sustinut de mai multa vreme. Sunt deschise n topicuri pe bitcointalk referitor la asta. Stai linistit, o sa dureze ceva vreme pana se confirma si primesti banii (daca nu i-ai primit deja) insa pana la urma vor ajunge. Quote
myusauser2015 Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Inca nu am primit... De aseara la 1 tot astept... Se duce si bitcoin-ul asta de acuma... Stagneaza de prea mult timp, atacuri, probleme, etc.. Quote
nonimporta Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Da...din cate am inteles poate fi atacat sistemul cu tranzactii foarte mici si multe gen 0.00001 din pacate nu se poate face nimic pt ca asa e sistemul facut sa nu poata seta nimeni un minimum per tranzactie Quote
myusauser2015 Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Ciudat tare ca la mine e vorba de o tranzactie de 0.5.... Dar daca e cum zici si tu de faza cu 0.00001 e cam naspa... E acel fee per tranzactie... de asta nu mai ajung banii... Quote
comros Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Eu aveam 20$ in wallet. Azi apare ca am 0$...si 0 tranzactii avand in vedere ca imi apareau peste 10 tranzactii. Ce mortii lor vor sa insemne asta? Ramanem cu buza umflata sau cum? Quote
myusauser2015 Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Macar au facut ceva... Dupa ce i-am stresat cu 10.000 de tickete... Quote
QuoVadis Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Macar au facut ceva... Dupa ce i-am stresat cu 10.000 de tickete...V-am zis sa asteptati linistiti ca sa rezolva intr-un fel sau altul dar voi .Daca intelegi logica bitcoinului iti dai seama ca nu are cum sa-ti dispara din wallet (doar in caz de ciordire). E nevoie de timp si rabdare si isi va reveni eventual. Quote
koldoklipp Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 orice mesaj de acest gen Maximum concurrent requests for this endpoint reached. Please try again shortly tre sa va duca cu gandul la o eroare ..ori a site ului ori a vostra dar cel mai simplu e sa mai stergeti cookieurile din cand in cand !!! 1 Quote
thorvenger Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 Inca nu am primit... De aseara la 1 tot astept... Se duce si bitcoin-ul asta de acuma... Stagneaza de prea mult timp, atacuri, probleme, etc..Blockchain.info nu este Bitcoin. Quote
RoEx Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Oricum cryptocurrency enerveaza multe guverne worldwide. Quote