felixfra Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Va salut, am nevoie de cineva care se pricepe sa ma ajute sa modific si eu un program .Net. Eu am intrat in el cu Telerik Decompile dar nu ma pricep sa modific ce trebuie pentru a rula.Mentionez ca si platesc sa nu va ganditi ca vreau gratis!Astept mesaje. Quote
Nytro Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Ce anume vrei sa modifici din program? Cat de complex e? Quote
gigiRoman Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Eu am folosit jetbrains dotpeek. Tragi fisierul exe cu drag and drop in dotpeek. Apoi cand se incarca dai export to project. Apoi deschizi sln-ul cu visual studio si ii dai run. Mie mi-a mers testul cu un exe simplist. Sa ai grija ce dll-uri foloseste executabilul tau. Quote
felixfra Posted October 30, 2015 Author Report Posted October 30, 2015 Trebuie modificate niste site-uri de unde isi trage anumite date si pe un site avea ceva gen AjaxSevlet nu prea ma pricep asa bine. Oricum nu cred ca e cine stie ce munca, doar am nevoie de putin ajutor de la cineva care se pricepe si nu ii ia o zi intreaga Quote
felixfra Posted October 30, 2015 Author Report Posted October 30, 2015 Programul e simplu adica baiatu care l-a facut, cand trebuia modificat ceva ii lua 10 minute maxim. Mie mi-a luat 2 zile doar sa gasesc ce trebuie modificat dar nu ma pricep asa bine.. Quote
rukov Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Da un pm cu programu si cu detaliile ce vrei sa modifici. Quote
Byte-ul Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Trimite-mi si mie un PM cu programul si ce ai de modificat. Quote
felixfra Posted November 2, 2015 Author Report Posted November 2, 2015 Nu pot sa dau programul, e facut doar pt mine si nu vreau sa plece. Prin team viewer se poate lucra, in alt mod nu pot Quote
rukov Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Sa fi sanatos eu nu lucrez prin team. Quote
giv Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Discutie interesanta.Cineva vrea ajutor dar nu pune conditii ca sa fie ajutat. Banuiesc faptul ca modificarea este un pic ilegala.Ia Reflector + Reflexil plugin si modifica-l.https://www.red-gate.com/products/dotnet-development/reflector/http://reflexil.net/ Quote