EdeRVisS Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salut din nou baieti, vreau sa ajut un amic prin achizitionarea unor piese de Lego Technic. Comparand preturile din Romania cu cele de pe site-ul oficial lego, am constatat ca e o diferenta notabila. Asa ca am stabilit sa dam comanda pe site-ul oficial. Dupa inregistrare, la shipping nu pot selecta Romania sau mai bine spus nu pot selecta nici o tara. Presupun ca site-ul e doar pentru SUA. Intrebarea e, de unde pot cumpara LEGO Techinc oficial? Quote
Silviu Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salut din nou baieti, vreau sa ajut un amic prin achizitionarea unor piese de Lego Technic. Comparand preturile din Romania cu cele de pe site-ul oficial lego, am constatat ca e o diferenta notabila. Asa ca am stabilit sa dam comanda pe site-ul oficial. Dupa inregistrare, la shipping nu pot selecta Romania sau mai bine spus nu pot selecta nici o tara. Presupun ca site-ul e doar pentru SUA. Intrebarea e, de unde pot cumpara LEGO Techinc oficial?N-ar fi mai simplu s? le dai un mail ?i s? îi întrebi pe ei asta? Quote
EdeRVisS Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Am dat email, astept raspuns. Cred ca dureaza ceva.... Quote
K0mmendante Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Cat timp astepti mail de la ei (presupun ca n-ai nimic altceva bun de facut) poti sa te plimbi cu prietena, sa dai o laba sau sa iti ajuti parintii la treburile prin casa. Quote
sadicool Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Nu mai stiu exact unde, probabil am sa revin cu un EDIT, am vazut pe 1-2 situri piese la saci.Evident sh. Quote
QuoVadis Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Salut din nou baieti, vreau sa ajut un amic prin achizitionarea unor piese de Lego Technic. Comparand preturile din Romania cu cele de pe site-ul oficial lego, am constatat ca e o diferenta notabila. Asa ca am stabilit sa dam comanda pe site-ul oficial. Dupa inregistrare, la shipping nu pot selecta Romania sau mai bine spus nu pot selecta nici o tara. Presupun ca site-ul e doar pentru SUA. Intrebarea e, de unde pot cumpara LEGO Techinc oficial?Unii distribuitori de pe Amazon.co.uk livreaza in Ro insa putini. Vezi poate gasesti ce iti trebuie pe Amazon si dai comanda sa iti vina in Ro. Daca nu, da-mi add pe Skype la aa7670 si iti pot da comanda de ce vrei si trimite in Ro. Quote
EdeRVisS Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Ok, iti multumesc frumos pentru interes. Am gasit o alta metoda, o ruda a prietenului meu sta in Italia iar cei de la LEGO trimit comenzile in Italia. Inca o data iti multumesc. Quote