Nytro Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Check out our GitHub Repository for the latest development version [h=3]GPU Driver requirements:[/h] NV users require ForceWare 346.59 or laterAMD users require Catalyst 14.9 or later [h=2]Features[/h] Worlds fastest password crackerWorlds first and only GPGPU based rule engineFreeOpen-SourceMulti-GPU (up to 128 gpus)Multi-Hash (up to 100 million hashes)Multi-OS (Linux & Windows native binaries)Multi-Platform (OpenCL & CUDA support)Multi-Algo (see below)Low resource utilization, you can still watch movies or play games while crackingFocuses highly iterated modern hashesFocuses dictionary based attacksSupports distributed crackingSupports pause / resume while crackingSupports sessionsSupports restoreSupports reading words from fileSupports reading words from stdinSupports hex-saltSupports hex-charsetBuilt-in benchmarking systemIntegrated thermal watchdog150+ Algorithms implemented with performance in mind... and much more [h=2]oclHashcat Screenshot[/h] [h=2]Attack-Modes[/h] Straight *CombinationBrute-forceHybrid dict + maskHybrid mask + dict * accept Rules Link: oclHashcat - advanced password recovery Quote
albastrel Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 trebuia sa pui intr-o descriere + PLACA VIDEO de peste 1, 2 GB! Quote
WindyZone Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Eu nu inteleg ce face...Adica stiu, dar nu inteleg.Algoritmii aia nu fac x incercari(combinatii) pe secunda sa zic asa ?Ca din ce am vazut eu acolo, el incearca combinatii salvate in fisiere (parole).Ce legatura are placa video ? Ma rog, nu ma prea pricep, dar sunt curios cum functioneaza... Quote
gogusan Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Eu nu inteleg ce face...Adica stiu, dar nu inteleg.Algoritmii aia nu fac x incercari(combinatii) pe secunda sa zic asa ?Ca din ce am vazut eu acolo, el incearca combinatii salvate in fisiere (parole).Ce legatura are placa video ? Ma rog, nu ma prea pricep, dar sunt curios cum functioneaza...pentru ca GPU > https://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_processing_unitpe romaneste foloseste procesorul visual al placii video, de aici si legatura, fiind mult mai rapid decat un procesor CPUget it? Quote
sicilianul Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Si cu ocazia asta .... Am placa video cu 4Gb RAM si cine e tare pe buzunar pot sa ii ofer un TitanX pentru inchiriere Quote