gamehardw3 Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Cum tot imi pierd destul de mult timp navigand pe internet poate pot face si ceva bani , nu?Deci din ce pot scoate niste "malai"?? Quote
manxten Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Cultiva niste "porumb" pentru "malai" Quote
gamehardw3 Posted December 5, 2015 Author Report Posted December 5, 2015 Cultiva niste "porumb" pentru "malai"N-a prea mers... Quote
wikedx Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 (edited) Eu lucrez cu ppi(platit pe install) si am facut pana acum cam 100$/luna fara munca,dar de astazi m-am pus serios pe munca.In functie de ingeniozitate castigi mai mult.Prima oara tin minte ca sa imi fac un site am castigat banii dintr-un site,unde rezolvam taskuri adica cerinte ale userului de unde am facut si cativa dolari.Am lucrat cu cu ppv(platit pe vizualizare) si scoteam cam 1$-2$/zi.M-ai poti sa faci si bani cu un blog pe platforma wordpress.Scrii articole,faci vizitatori,primesti bani pe reclame sau marketing afiliat.Iar mai poti sa faci bani prin freelancing,daca te pricepi la ceva.(programare,photoshop,plm)Mi-a mai povestit un coleg ca el cumpara niste boti pentru nu stiu ce joc si banii din joc ii vindea pe bani reali.(Nu stiu prea multe detalii)Stiu ca era o treaba simpla si nu necesita munca dar nu m-a interesat ideea lui.Am preferat sa merg pe ideea mea. Edited December 5, 2015 by wikedx Quote
QuoVadis Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Cum tot imi pierd destul de mult timp navigand pe internet poate pot face si ceva bani , nu?Deci din ce pot scoate niste "malai"??https://rstforums.com/forum/101014-pareri-de-la-oameni-intelepti-2.rst#post629918https://rstforums.com/forum/102203-parere-din-partea-voastra-2.rst#post636319 Quote
Guest Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Eu lucrez cu ppi(platit pe install) si am facut pana acum cam 100$/luna fara munca,dar de astazi m-am pus serios pe munca.In functie de ingeniozitate castigi mai mult.Prima oara tin minte ca sa imi fac un site am castigat banii dintr-un site,unde rezolvam taskuri adica cerinte ale userului de unde am facut si cativa dolari.Am lucrat cu cu ppv(platit pe vizualizare) si scoteam cam 1$-2$/zi.M-ai poti sa faci si bani cu un blog pe platforma wordpress.Scrii articole,faci vizitatori,primesti bani pe reclame sau marketing afiliat.Iar mai poti sa faci bani prin freelancing,daca te pricepi la ceva.(programare,photoshop,plm)Mi-a mai povestit un coleg ca el cumpara niste boti pentru nu stiu ce joc si banii din joc ii vindea pe bani reali.(Nu stiu prea multe detalii)Stiu ca era o treaba simpla si nu necesita munca dar nu m-a interesat ideea lui.Am preferat sa merg pe ideea mea.@ON Decat sa faci PPI, mai bine inveti serios SEO si faci naibii CPA, e mult, mult mai profitabil, PPI e doar pentru US profitabil si daca ai trafic enorm de mare si in acelasi timp CR mare, altfel e pisat pe langa ofertele de CPA... @Off Daca tu ai tot facut bani on, de ce nu ti-ai luat macar o carte care sa te ajute, sa vezi unde se foloseste cratima si unde nu, macar atat...Traiesti in Romania si nu-ti cunosti limba materna si pana si un ungur iti cunoaste mai bine limba ta materna, rusine ! Quote
wikedx Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 (edited) @ON Decat sa faci PPI, mai bine inveti serios SEO si faci naibii CPA, e mult, mult mai profitabil, PPI e doar pentru US profitabil si daca ai trafic enorm de mare si in acelasi timp CR mare, altfel e pisat pe langa ofertele de CPA... @Off Daca tu ai tot facut bani on, de ce nu ti-ai luat macar o carte care sa te ajute, sa vezi unde se foloseste cratima si unde nu, macar atat...Traiesti in Romania si nu-ti cunosti limba materna si pana si un ungur iti cunoaste mai bine limba ta materna, rusine !Ma bucur ca am nimerit pe forumul criticilor literari.Si chiar imi place sa citesc in timpul liber,acum citesc "Codul inteligentei".Si sunt convins ca tu niciodata nu gasesti gramatical pe internet.Sper sa imi scuzi greselile si roaga-te pentru mine sa nu ma sinucid.Poate sunt eu prost,dar macar nu citesc cartile degeaba si mai prind putina intelepciune din ele.Prefer sa fiu prieten cu un analfabet de treaba decat cu un "citit" tafnos.Inteligenta se remarca prin fapte si bun simt,nu prin critici neconstructive aruncate-n vant. Edited December 5, 2015 by wikedx Quote
wHoIS Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Mie mi-a spus cineva ca mereu sa ma inregistrez pe link-urile de referal. Asa o sa-l ajut sa ajunga un indian mai bogat degat mine. Quote
Robert1995 Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Auzi, daca ar fi asa usor sa faci 900 RON lunar pe internet n-ai mai vedea studenti sa lucreze la MC Donalds si hipermarketuri. Quote
gamehardw3 Posted December 5, 2015 Author Report Posted December 5, 2015 Auzi, daca ar fi asa usor sa faci 900 RON lunar pe internet n-ai mai vedea studenti sa lucreze la MC Donalds si hipermarketuri.adevarat... Quote
Robert1995 Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Eu zic, ca cel mai bine ar fi sa te cunosti, si sa-ti dai seama cam ce vrei sa faci cu viata ta. Free Personality Test | 16Personalities Quote
wikedx Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 N-a venit Mos Nicolae a ?Mi s-a parut mie ca aud ceva. Quote
Sveratus Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 chear nushtiu cum se fac banii online... daca chear ar face lumea bani pe net crezi ca s-ar mai duce la munca? 1 Quote
Wolfgang Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Pe Envato poti face usor $1000+/lunar, in special pe themeforest, graphicriver si videohive daca esti priceput. Quote
gipsy Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Banii de pe net nu sunt pentru toti ursii. Quote
hades Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YzBQBUB4kws Quote