HrN Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hello World!Sunt pe forum de mai mult timp (de mai demult de cand cu c`o`n`q`ui`z`t`a`d`o`r-ul... ) dar nu m-a interesat in mod special sa postez ceva pe forum, nici acum nu stiu de ce o fac... .Despre mine ?!Nick: HrNNume: namPrenume: namVarsta: imi permite legea sa conduc masina (aproape...) Ce stiu ?Limbaje de programare :Delphi, PHP - binePerl, c++, python - basicOS: WinXP Profesional sp.2 - si asa va ramane pentru o vreme .Ii urasc pe toti cei care sunt "hacari" sau cei care vor sa devina "hacari, h4x0rii" sau mai stiu ce alceva si pe cei care intreaba inaintea de a fii sigurii ca nici unul din cuvintele intrebate de el nu se gaseste over the net .Cam atat ... aaa... da, daca ai ceva de spus, SPUNE, simte-te LIBER!!
~Xenoger Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 [quote name="HrN"Ce stiu ?Limbaje de programare :Delphi, PHP - binePerl, c++, python - basicbine ai venit !
Vhaerun Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hello World!Ce stiu ?Limbaje de programare :Delphi, PHP - binePerl, c++, python - basicand i quote myself : nu cred !
~Xenoger Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hello World!Ce stiu ?Limbaje de programare :Delphi, PHP - binePerl, c++, python - basicand i quote myself : nu cred !Dupa modul de vorbire si gramatica nici eu nu il cred citez : "nam".
loki Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Dupa modul de vorbire si gramatica nici eu nu il cred citez : "nam".corect e nan sau n/a
moubik Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 hai ma.. in sfarsit ma intra unu care zice ca nu stie doar sa umble in paint bineinteles orgoliile noastre or sa zbiere la tine sa te tii tare
HrN Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Hello World!Ce stiu ?Limbaje de programare :Delphi, PHP - binePerl, c++, python - basicand i quote myself : nu cred !Dupa modul de vorbire si gramatica nici eu nu il cred citez : "nam".Ok, recunosc, stau destul de prost sau chiar foarte prost la capitolul "Gramatica Limbii Romane".... defapt la limba romana in general...Dar (dupa parera mea) daca tu crezi ca pentru a fi programator, hacker, ... sau orice alceva, trebuie sa ai vorbesti intr-un anumit fel eu zic sa iei o pauza de la ce faci in acest moment Doua limbaje de programre care le stiu este ceva de necrezut pentru unul care vorbeste ca mine ? Daca mai scriam si despre alte lucruri pe care (sa presupunem ca) le stiu, aveam un vot pentru ban din partea ta? Multumesc tuturor pentru felul sau unic de a imi spune "Bun Veit!" . Cred ca o sa mai stau pe aici o vreme .... :twisted:
~Xenoger Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Nu e nevoie de o gramatica buna pentru a fi programator insa totusi tine de respect.Oricum , bine ai venit !
Puscas_marin Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Daca esti hrn ala pe care il stiu eu ( poate nu iti aduci aminte de nik dar is mysterio lion, asata cred ca iti aduce aminte) daca esti tu chiar cred ca stii cele 2 limbaje,Sal mane nu te-am mai vazut de mult timp nici pe mess nu ai mai fost de un secol, bafta
goly Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 scuze de intrerupere dar moubik era un apropo fata de mine??? eu am zis ca am venit sa invat
NullCode Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Ce stii/nu stii nu conteaza.. oricum trebuie sa recunosc ca ai fost original cu "Poll-ul " tau . De asta aveam nevoie in romania, de oameni originali ca nu o sa mai facem fata la outsourcing de cand cu India si CHina . P.S.:Welcome .
LoadinG Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 abia a intrat si deja sunteti cu gura pe el bine ai venit
loki Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 rugaminte: admini, faceti ceva cu data posturilor, cum pot eu acum sa ii scot ochii omului ca prezentarea de mai sus dateaza 23 aprilie si ca ultimu post a fost pe 3 mai (hmm doar exemplu)? Nu de alta dar acum e momentul de inviat topicuri 2006 pe motiv ca "nu jtiam"