zbeng Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 are cineva experiente cumparand electronica de pe magazine care sunt pe deep web gen torexpress.net .cunoasteti ceva pagini fiabile pe acolo ?
zbeng Posted December 12, 2015 Author Report Posted December 12, 2015 telefoane ... chestii de astea ...
sandabot Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Ba voi nu sunteti sanatosi, orice exista pe magazinele de pe deep web sunt ori droguri, ori arme, ori lucruri cardate.Plus ca majoritatea nu se risca sa faca stocuri, asa ca se folosesc de adresa voastra cand cardeaza itemul .Pentru o reducere de 50% sa nu va manance in cur sa va riscati dosarul.
QuoVadis Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Ba voi nu sunteti sanatosi, orice exista pe magazinele de pe deep web sunt ori droguri, ori arme, ori lucruri cardate.Plus ca majoritatea nu se risca sa faca stocuri, asa ca se folosesc de adresa voastra cand cardeaza itemul .Pentru o reducere de 50% sa nu va manance in cur sa va riscati dosarul.WTF!? Ai cumparat vreodata ceva de pe un astfel de market sau te trezesti vorbind? @zbeng gasesti ceea ce cauti unde ti-am trimis in inbox. Daca ai intrebari PM me.
AerosoI Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 WTF!? Ai cumparat vreodata ceva de pe un astfel de market sau te trezesti vorbind? @zbeng gasesti ceea ce cauti unde ti-am trimis in inbox. Daca ai intrebari PM me.Ala de se trezeste vorbind esti tu. Tipul de mai sus are dreptate, faci pe dropul si ala iti cumpara cu billing de cc si shipping adresa ta.Nu e prima chestie unde pui botul , la fel si cu Wishlistul de Amazon cu 20% reducere sau ce mai palavrageai tu acolo.
Sveratus Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 siteu-urile pe tor sunt f?cute de ni?te boschetarii daia cu barb? care iîncearc? ?i ei s?-?i vând? marf? cardat? la un pre? redus
red_dragon_69 Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Exista drop-uri prin Romania? As vrea sa comand cate ceva...
dark-angel Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Pe lâng? faptul c? ei î?i folosesc adresa ta, gânde?te-te c? e posibil s? nu-?i trimit? nimic. Gen î?i iau banii ?i papa.
Matthew Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Exista drop-uri prin Romania? As vrea sa comand cate ceva...N-ai nevoie.
em Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Eu cred c? voi chiar nu sunte?i normali la cap.Suntem în ?ara în care unu de 17 ani a fost arestat pentru propagand? islamist? pentru c? avea un cont de facebook cu caractere dubioase.?ara în care un ungur e ?inut în arest pentru tentativ? de a r?sturna ordinea constitu?ional? doar pentru c? la o pizzerie cu prietenii a zis "le-a? planta o pizza s?n?toas? românilor de 1 decembrie".?I VOI VORBI?I C?CATURI DIN ASTEA PE UN FORUM PUBLIC?CLOSED.