ReFrEsH Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Floodezi Numere de telefon cu mesaje! Merge! (trebuie sa puneti in fata numarului +4 sau 4) :twisted: http://www.speedyshare.com/901122698.html Pasword: dergosmsupdate:merge doar cate 2 mesaje pe ora Quote
VoRTeX Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Trojan Horse @ Detected Sincer nu stiu cum ti-a functionat tie. Quote
puskin Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 WTF.... nu merge e FAKE ! mai baga o data la share...sau.... Quote
Hertz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Vrei sa spui ca tu care ne arati tutoriale CUM SA DAM MASS CU BUZZ sau CUM SA BLOCAM UN FOLDER ai facut programul asta? Quote
VoRTeX Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Nu l-a facut el, mai are de lucrat sa ascunda trojanul in el Nu am nimic cu tine, dar nu baga tu tot felul de trojani in tot felul de soft-uri. Bafta, termin cu off-topicu Quote
loki Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 ce trojan? ce naiba? cu ce ati scanat? ca nod32 si symantec nu au nimic impotriva.deschide un fisier prin temp si de vreo zece ori handle-uri zone alarm si altele. Habar n-am ce face da de la ce v-ati luat? Quote
puskin Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 ce trojan? ce naiba? cu ce ati scanat? ca nod32 si symantec nu au nimic impotriva.deschide un fisier prin temp si de vreo zece ori handle-uri zone alarm si altele. Habar n-am ce face da de la ce v-ati luat?Stati asa...tipu cred ca sa gandit la ceva tare de tot....foloseste unzip-ul hmmmm....pt al face rezident o data ce da erroare la dezarhivare inseamna ca e ceva in neregula cu arhiva deci principal object e arhiva si pe urma fisierul continut Quote
loki Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 toata lumea viseaza troieni. In fine, nu am incercat programu. Doar ca nu am vazut nika rezident. Poate o fi, sunt la servici, putin imi pasa. Da am incredere in mine. Quote
blech Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 poate sunt nou pe aici dar deja cred ca mi sa dezvoltat al 6-lea simt..... presimt ban..... :twisted: Quote
go_sword Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 asa m-am saturat de replicile astea : "presimt ...".de parca ati fi tiganci cu tarotu. Quote
virusz Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nu el l-a facut + nu functioneaza, am primit doar 2 sms-uri de pe http://pswin.comscreen program:screen sms: Quote
best_bunnn Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 exact asa a facut si la mn wa virusz (( Quote
Kestor Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 exact asa a facut si la mn wa virusz ((Da. Asa ti-a facut si ce te-ai gandit tu: un pretext extraordinar sa inviu un topic mort de 3 luni, sa imi creasca numarul de postari si sa ma dau smecher.... Nu ? :roll: :roll: Quote
Kestor Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 merge gg:Dnu merge programul kred k il iau si io k sa le stearga astora toate manelele )/\ _ /\Ti-ai facut o pasiune necrofilica sa postezi in topicuri moarte sau nu m-am prins eu ?Si lasa limbaju de 'kklar'. Si-a mai luat azi warn un ratat care il folosea la greu.Si da, m-am sculat cu **** la cearsaf. Quote
puskin Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 e vechi topicul cred...imi este lene sa fac un reverse la program.....nu cred ca este facut in pascal sa ma chinui prea mult...va las pe voi sa faceti, mai bine beau o bereBanuiesc ca nu este un virus...este doar o aplicatie malicioasa cum se zice in rumania Quote
Origami58 Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Nu jtiu ce tot aveti,mie-mi mere la perfectiune frog,si da,e nashpa ca mere doar cu 2 mesaje pe ora,da il pui sa trimita toata noaptea,j nu mai doarme ala Quote