Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Cumpar baza date cu numere de mobil din regiunea Bragadiru - Ilfov. Minim 20.000... Rog sa fie reale, nu generate pentru ca le verific. Multumesc
  3. Cu putina inginerie sociala afli unde sta si de unde si cumpara electronice si alte chestii. Ii trimiti din partea acelui magazin un cadou cu ceva pentru pc care contine si un super mic programel care modifica hosts file . Poti sa i faci si un Evil Twin Attack. Vezi daca cel ce ti a furat contul se mai ocupa cu asa ceva sau alte prostii informatice. Poti sa creezi honeypoturi. Insa eu iti recomand sa vorbesti cu cei de la CERT. Ei se ocupa cu facebookuri furate.
  4. Man in the middle nu se face chiar asa usor, trebuie sa fii in aceeasi retea cu victima (e.g. acelasi WiFi) si chiar si asa, browserele si alte aplicatii verifica certificatele TLS si nu prea ai ce face. Daca e vorba de parola altei persoane, nu ai nevoie de ea.
  5. Last week
  6. Eu cred ca el vrea sa "recupereze" parola ... intr-un alt mod ... si nu a lui
  7. Poti sa faci un man in the middle. Intri deep in retea si faci un discovery pe componentele retelei. Insa aceasta constituie infractiune si nu te sfatuiesc. Daca nu , ii poti contacta pe cei de la CERT, spunandu le ca ti a fost spart contul ( presupun ).
  8. Fiecare platforma are propriul mecanism de "Forgot password", nu ai nevoie de altceva.
  9. Salutare! Stie careva un program de recuperare de parole(pentru social media intreb)? free sau cu plata. Multumesc!
  10. Revin cu o cerere... Cumpar baza de date cu numere de mobil ale locuitorilor din localitatea Bragadiru. In jur de 15.000 - 20.000 ..... Astept mesaj in PM... Multumesc! P.S... nu ma intereseaza generate si ... le verific
  11. Salutare. Are careva dicționar sau dicționare pentru WPA ? Dicționarele sa conțină cuvinte românești/posibile parole in romana. Sau ceva default WPA passwords pentru deviceurile Fiberhome ? Mulțumesc!
  12. anuntatil pe Musk, ganja e pregatit de neuralink.
  13. Nytro

    Info

    Da, rau Dar asta inseamna ca am si experienta cu doctorii
  14. aelius

    Info

    Ai îmbătrânit bro :)))
  15. Nytro

    Info

    Daca medicii imagisti nu au zis ca e ceva acolo, nu e. Vedeti acel punct alb? E un chip!!! Eh, nu chiar, asta e un RMN al meu facut la genunchi. Daca ma uit prin el pot sa va fac 200 de screenshot-uri si sa ma plang ca mi-a bagat cineva chip-uri in genunchi. Le si simt, ca am dureri uneori. Ca sa nu mai zic ca sunt o persoana foarte importanta, guvernele lumii vor sa imi controleze miscarile genunchilor si sa gresesc miscarile de dans pe manele!!! Ba, nu mai fiti prosti. Mergeti cu datele astuia la doctor voi daca nu aveti ce face, asa cum nu te duci la un doctor sa iti exploateze un SQL Injection, asa nu interpretati nici voi RMN-uri. Omul asta trebuie sa mearga la un control psihiatric, are o paranoia iar voi nu il ajutati deloc. I-am zis pe privat sa mearga. Asta e solutia. Daca e ceva acolo ce NU AR TREBUIE SA FIE, nu e microchip. Poate fi un chist, poate fi o tumoare. Dar daca "le vedeti voi", un medic imagist le vedea in 10 secunde si scria pe raport.
  16. Ar fi cateva idei: 1. Dai report de fiecare data cand face asta + vorbesti cu alte persoane sa dea si ele report 2. Faci plangere la ... politie? Sau undeva, nu am sincer idee unde 3. Ii trimiti o poza sau un link de la un server al tau, intra pe link si ii poti vedea adresa IP, doar ca nu prea ai ce face cu ea
  17. Ma numesc Rossa am o problemă de câteva zile un anonim postează poze cu mine, când sunt în sesiune live si le postează pe contul de Instagram fals cu tot felul de obscenități verbale . Mă poate ajuta cineva cu acest caz să aflu de unde se logheaza .
  18. spider

    Info

    Si totusi... ce are acolo? indiferent de ce ar zice el, in analize apare clar ca e ceva. deci, ce e?
  19. Earlier
  20. FaNt0maX

    Info

    Ai zis-o de i-a dat crash si "cipul din cap" daca intradevar exista
  21. Nytro

    Info

    Ei bine... Da, dar depinde la ce te referi cu asta
  22. Wav3

    Info

    Eu zic ca totul e doar in capul tau
  23. Nytro

    Info

    Nu exista tehnologia necesara pentru asa ceva. Nu exista "microchip in creier", nu ajuta la nimic ca nu a ajuns stiinta atat de departe. Au existat insa sanse mai mari ca cineva sa aiba un glont in creier si sa nu stie de el. https://www.bbc.com/news/world-europe-11078116
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...