Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/08/15 in all areas

  1. Salut, Primesc ocazional discount-uri (cod-uri) pe mail de la firme ca Godady, Hostgator, Namecheap, InternServer etc care sunt valide de la cateva ore, la cateva zile, saptamani, luni insa sunt si unele care sunt valide pana se atinge un anumit numar de comenzi. Ce e de actualitate... Godaddy : Cumparare cjcfw99 - Domenii .COM 0.99 $ sas5order - 5$ reducere la comenzi mai mari de...ai ghicit 5$ Era cod zilele trecute pentru cumparare pachetului de hosting wordpress care il aveau, acum vad ca nu iti mai trebuie cod, e ceva la 1$ pe luna. E 85% OFF. Reinoire : GD5185C - 20% discount la reinoirea domeniilor .com, .org, .biz, .info 20HOST115 - 20% discount la reinoirea pachetului de hosting acosks65 - 10$ reducere la orice comanda peste 50$ asta incluzand si reinoirile. NameCheap: producthunt - Domenii .CO la 0.99 $ HostGator : RMN30 - 30% Discount la orice pachet nou de hosting RMNPENNY - Daca e prima luna de hosting , cu acest cod ai hosting o luna la 1 cent. RETAILMENOT83 - 9.94$ discount la orice pachet de hosting care depaseste aceasta suma bineinteles. Numai Bine.
    1 point
  2. Si chiar asteptai sa te plateasca.. si mai ales pretul stabilit de voi.. un translator profesionist din limba engleza in limba romana ar cere undeva la 80-120 euro pentru munca aia. Sa'ti fie invatare de minte.. un profesionist cere jumate din plata cand incepe jobu si primeste restu la finalizare. OFF: De ce ai scuipa pe cineva in pula?
    1 point
  3. Deci daca din intamplare vecinul tau are un router la care i se mai blocheaza wireless dar internet-ul inca ii merge, procedam asa. Activam in routerul respectiv "remote management" pe un port nu foarte folosit(6666), apoi facem un cont pe no-ip pentru DDns pentru ca aproape sigur va avea ip dinamic. Aveti nevoie de un vps ceva, important este sa aiba acces la internet, si apoi de acolo folosim un headless browser numit phantomjs.Scopul este de a restarta router-ul si de a avea din nou wireless si internet. Acuma scripturile de care avem nevoie: router.js >> este folosit pentru a da restart remote la router(se adapteaza in functie de router), acest script ia un argument, si acela fiind ip-ul. Ex: phantomjs router.js ip var web = "http://"; var address = ":9999/goform/formReboot"; var page = require('webpage').create(), system = require('system'), cronometru, address, ip; if (system.args.length === 1) { console.log('Usage: router.js <http://ip>'); phantom.exit(); } cronometru = Date.now(); ip = system.args[1]; page.settings.userAgent = 'Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:16.0) Gecko/20121026 Firefox/32.0'; page.settings.userName = 'userRouter'; page.settings.password = 'parolaRouter'; page.open(web+ip+address, function(status) { if (status !== 'success') { console.log('Nu s-a putut incarca pagina!'); phantom.exit(); } else { cronometru = Date.now() - cronometru; console.log('Timp de incarcare ' + cronometru / 1000 + ' secunde!'); console.log('Gata!'); phantom.exit(); } }); noip.js >> acest script este pentru a citi ip-ul de pe no-ip, si pentru a il adauga intr-un fisier .txt. Acesta este configurat pentru RDS, ip-uri ce incep cu "5.13"(modificati in functie de necesitati). var page = require('webpage').create(); page.onConsoleMessage = function(msg) { msg1 = msg.match(/5.13......../); console.log(msg1); var fs = require('fs'); try { fs.write("/adresaFileSystem/ip.txt", msg1, 'w'); } catch(e) { console.log(e); } }; page.open("https://www.noip.com/login?ref_url=/members/dns/", function(status){ page.evaluate(function(){ document.querySelector("input[name='username']").value = "userulTau"; document.querySelector("input[name='password']").value = "parolaTa"; document.querySelector("#clogs").submit(); }); setTimeout(function () { page.evaluate(function(){ console.log(jQuery(".withright").text()); }); phantom.exit(); }, 5000); }); restart.sh >> acesta este un script shell pentru a imbina cele 2 script-uri si pentru a executa toate operatiunile dintr-o singura comanda. Ex: ./restart.sh phantomjs --ssl-protocol=any noip.js sleep 10 phantomjs router.js "$(< ip.txt)" Ca idee eu folosesc de pe telefon un tool ssh de pe care dau comanda. Spor
    1 point
  4. Ti-a imprimat tie cineva ideea asta iar acum te bati cu pumnii in piept ? Ai pus tu piciorul in prag este ? Panica ! Nu uita ca acum o saptamana te plangeai din cauza unui user ca face spam pe chat, ca tu iti dai demisia, bine ca n-ai sarit dracu de pe vreun bloc din cauza Chat-ului, atunci chiar era motiv de suspendare a lui. Psihic esti de departe cel mai slab moderator care l-a avut RST din 2006 pana in prezent. P.S. Chatul nu era al vostru nedo, nu exista "al vostru", era chatul nostru al tuturor. Chat-ul ala nu va fi niciodata ca cel de pe RST atat timp cat nu respecta un regulament si nu apar useri cu accese in plus fata de cel original.
    1 point
  5. In primul rand eu vreau sa dau contul acesta cuiva care are nevoie de el nu am nici un gand sa il recuperez,eu nu mai am nevoie de el deoarece mai am un cont pe care am VIP permanent( este al unui prieten dar il folosim amandoi). In al doilea rand eu nu folosesc acest cont deoarece dupa cum am mai mentionat eu mai am unul. Si in ultimul rand daca nu iti convine nu participa, dai mai multe sanse celorlalti.
    -1 points
  6. Un ebook care te invata cum sa faci min 4$/zi (fara niciun referral) sau 10$+ cu referrali. Investitia este de 30$ (nu este obligatorie) dar te ajuta sa castigi mai mult si este absolut recomandata. Nu este despre PTC sau alte chestii foarte cunoscute. Cine este interesat imi poate da PM si o trimit (nu stiu daca pot lasa link-ul de download aici). In ebook am pus si dovezi de plata. Ebook min 4usd per day.pdf :: Free File Hosting - File Dropper: File Host for Mp3, Videos, Music, Documents.
    -1 points
  7. Omule . Nu stiu de ce ai sarit asa am avut probleme cu pc-ul pana dimineata nu mi-a mers da-mi mesaj pe yahoo sa-ti dau contul , stai linistit am facut metoda lui tinkode si am ramas pe - pe contul ala si am bani pe alt cont deci suntem amandoi fericiti si-ti dau si contul . scuza-ma ca nu am avut cum sa te contactez
    -1 points
  8. Niste contulete , pentru cine are nevoie.. vedeti voi ce va trebui din ele. lavy_crazzy_girl@yahoo.com a03012012 alin_nelu2009@yahoo.com a03012012 oana.mumushik@yahoo.com a03012012 iliutagheorghe74@yahoo.com a03012012 rebelyna.rebe@yahoo.com a03012012 gabimarian36@yahoo.com a03012012 oana_nicoleta1@yahoo.com a03012012 onutzaa.nyko@yahoo.com a03012012 // Care luati lasa'ti un reply.
    -1 points
  9. Features: Undetected: Server Scan PHP Panel Strong data encryption Protected with latest technologies to prevent eavesdropping Update notifications Working with: Internet Explorer (all versions) Google Chrome Mozilla Firefox Opera Mozilla Thunderbird Outlook 2013 Pidgin Skype Logs Yahoo ETS Filezilla Steam Username BattleNet Username Windows Key COAILII v1.6: Coailii Password Recovery.exe — RGhost — file sharing PHP Panel: Coailii Password Recovery Admin Panel Changelog v1.6: Version 1.6: 1. Fixed Firefox sometimes requiring C++ 2010 redistributable. 2. Fixed Internet Explorer support for Windows XP and 7 4. Added Outlook support 5. Added Thunderbird support 6. Added BattleNet username recovery 7. Added Skype Logs recovery 8. Faster execution of several recovery modules Screenshot: Credits: @.Breacker betatesting Daca aveti intrebari sau intampinati probleme, postati aici!
    -3 points
×
×
  • Create New...