Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/02/15 in all areas

  1. Poponar imparatu asta belioas pe masa
    1 point
  2. Salut. Am facut tomografie. Mi-a dat inclusiv CD-ul, nu am nimic la cap, mai tre sa dau cu el de pamant. Multumesc pt sustinere insa degeaba imi platiti mie abonament gold la sala, mai bine ii platiti lui educatia primara (paznicului). Stiu f bine legea si cum o incalca (333), am lucrat si eu acum 10 ani la paza o scurta perioada pana sa am probleme cu justitia. Toate ca toate, eu cunosc mizeria din spitale, maica-mea (medic DSP) era cea care le facea lor controalele (medicilor) cand inca era in tara pana sa se sature de acel salariu mizer. Nu este de mirare ca nimeni nu da doi lei pe nimeni acolo. Vina nu o poarta javrele cu sau fara scoala, o poarta cei de sus care nu asigura un venit decent incat omu sa-si dea interesul pt pacient.
    1 point
  3. This post requires you to click the Likes button to read this content.
    1 point
  4. Bine ai venit,si iti dorim o sedere cat mai placuta Ioan
    1 point
  5. Omule, daca facultaltea e inutila, postilceala e si mai inutila, chiar nu faci nimic cu ea. Crede-ma, nimeni nu se uita la ea, macar la facultate se uita ca sa vada ce studii superioare ai. Mai bine incerci sa te lansezi in freelancing.
    -1 points
  6. Ce bou esti, nu ai coaie ca sa scrii asta cu user-ul tau real?, sigur esti un pulamica care se crede smecher ca face si el ca oaia ce fac si alti prosti (sa se tot ia de aerosol aiurea ca asa e "la moda" intre poponarii de pe forum)
    -1 points
  7. Uite de exemplu sunt multi handicapati din astia: 02-07-2015 03:56 PM Thread: Sugestie Reputation Received esti prea prost .........mi-ar place sa stiu cine e mucosul retardat..................da mai e si asa de prost in cat crede ca mi-a dat rep negativ (si mi-a dat neutru, culoarea gri ca n-are puncte), unii sunt asa de boi ca nici nu stiu cum se foloseste un forum, 'bag picioarele. //Alt pulamica: 02-07-2015 04:20 PM Thread: Sugestie Reputation Received Primesti neutru cand cine iti da rep nu are rep inca. Tu in schimb nu stii cum functioneaza un forum. -REP pentru ca te crezi destept si nu esti nici pe departe S-o futi pe ma-ta in cur si in pula ca n-are pizda jeg de balega ce esti, mai esti si handicurist si nu stii sa citesti, ce ai zis tu am zis si eu sugator de pule. Sa va futeti toti astia prosti mamele animale in cur.
    -1 points
  8. -1 points
  9. Ce prostache esti coae. Baga la lotto, te rog.
    -1 points
  10. @alecseu e prima si ultima data cand iti raspund pentru ca nu vreau sa incurajez prostia si analfabetismul cu tine. Am comentat pur si simplu ironic legat de patania lui @writz si mai mult de atat ca sa vedeti cat de pizde sunteti unii din voi pana acum il atacati toti ca e in fel si chip, daca nu ma insel ati deschis si un thread despre asta, iar acum il pupati toti in cur.Halal!
    -1 points
  11. 1. Download the LINK DELETE! 2. Install Havij 1.17 Pro.exe 3. Then drag and drop loader.exe into the folder 4. Finally, use loader.exe to run Havij https://www.virustotal.com/ro/file/d99cf5e296e724089cf7e936d5561d45088ccd58b026b02835ea3727fbbb8c60/analysis/1435322891/ This is an SQLi tool which of course will contain false positives, so I can assure you that this program does not carry any sort of virus or malware. Though if you still feel unsafe, you may download and install Sandboxie and run the download through that.
    -1 points
  12. <nu mai functioneaza>
    -1 points
×
×
  • Create New...